Stiu si eu un server bun :D cu rate mari si otel+9 la 300kk la magazin dar faci bani foarte rapid,;) la fel si nivelul. Nu este in romana, dar iti garantez ca toti jucatorii si chiar GM sunt romani. Este tare jocul sper sa va placa site : www.metin2.dotagaming.com este unul tare :P
Puteţi să mă bateţi, dar nu înţeleg, ce e cu 468 răspunsuri la o astfel de întrebare? Metin2 e un joc cam idiot... e jucat doar fiindcă este în limba română, căci la jocul propriu-zis este cu mult sub altele (Wow, Jade Dynasty, Cabal, etc)...
Exista, Metin2 GX e destul de misto. E cam 99% tradus in romana, are mici scapari. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Apucate de Metin 2 hammer te da lv 254 si te duci la o femeie si te faci cu gradul cavalaresc toate puterile P ti le face si te face lv 255.
(scuze nu stiu siteu dar la m jucat e super)
Stiti cum mi-am umplut eu intrebarea de raspunsuri? am umplut-o pentru ca astia dau raspunsuri numai cu da sau nu!
Normal ca exista metin2 gx metin2 tim metinfun xperiment mt2 light mt2 energy mt2 fundita plzz
Da este gx eu SGM hai si tu pe sv nostru vei deveni un luptator:X funda?
Man...stiu 2 sv romanesti Metin2Gx (100% tradus romana) si FRZ metin2 si asta e tradus in romana acum...bafta
Da intr-adevar empiremt2 este cel mai tare.am lvl 85 full +9 si king. dar se creste la 80 + f greu. merita sa incercati. daca intrati ma gasiti MaTrIx
Cine stie un sv de metin2 sau fianlongju? sau longju? nu conteaza conteaza sa fie cu xp mare si sa ma distrez...ID meu de Contact Mess Normal crisdani01...Va rog sunt disperat astept raspunsuri cat mai rapide!