| asdfghjkldodo a întrebat:

Hei TPU, stiti site-ul ala cool-tv.net? Si eu, si da am instalat vlc si sopcast si am si setarile alea la custom level, si intru si de pe internet explorer. DAR TOT NU MERGE! Ajutor va rog. Dau 3 fune, pun intrebari aiurea si dau funda! daca ma veti ajuta, desigur happy [ Scz de categorie ]

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai instalat totul, ca sa te pot ajuta trebuie sa vad programele care le-ai scos sau urmeaza pasii care vin pe forumul lor.

| jomolino a răspuns:

Buna. Daca ai instalat shopcast atunci trebuie sa-ti apara pe desktop.Dai pe el si te loghezi cu anonymus.Intri pe site si dai pe ce prgram vrei.Cand intri in program iti va aparea la internet explorer chiar sub barele de sus ceva scris.dai click pe ala si prima casuta ( paraca " add on" sau ceva de genu. Daca nu ai inteles aici ii id-ul meu suciu_ady28@yahoo.com

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ai dat restart dupa ce ai instalat toate alea?

| alexandra8787 a răspuns:

Hai-da-de! Ce chestie....Nu stiam ca se procedeaza asa!

| GabriiiiiElla a răspuns:

Buna, si catelul meu sufera de parvoviroza sad. As dori sa aflu daca al tau a avut aceleasi simptome pe care le are si al meu: doarme des, nu mananca, refuza in totalitate mancarea, dar este jucaus, astea erau simptomele? Dupa vaccinare si-a revenit, este bine? Mentionez ca astept cu nerabdare ziua de miercuri sa-l duc la vaccinat pentru ca pana atunci trebuie sa-l hranesc cu lingurita si nu vrea sa manance! Te-as ruga frumos sa-mi raspunzi la intrebare!