Pai ai pc-ul destul de slab dar ar trebui sa iti mearga bine lag poti sa ai daca ai ping-ul mare si asta e ori de la internetul tau ori de la server-ul pe care joci. daca ai low fps rate e de la pc si inseamna ca nu iti poate duce jocul din cauza cerintelor mult prea mari in comparatie cu configul tau actual. parerea mea e ca e de la net sau server
Am precizat serverul. Am ping 33- 47. Stau si pe skype. Dar nu am mai avut lag ca in ultimule 2 sptmni. Adic atunci cand vorbesc pe skype nu se aude ntrerupt etc. Ce trebuie sa schimb la PC pentru a merge bine?
Nu am cum sa stiu pe ce server joci pentru ca nu am jucat si nici nu voi juca samp in viata mea joc numai ce este nou cu poveste buna si grafica de iti scoate ochii
) iar ping-ul l ai precizat de abia acum ceea ce ar fi trebuit sa o faci de la inceput nu e ca si cum toata tara joaca pe servarul ala sau joaca samp. Parerea me e ca nu are rost sa iti schimbi piesele mai bine iti cumperi un laptop de gaming eu am Lenovo g510 si pana acum a dus fara probleme orice joc am jucat pe el cred ca daca joc samp pe asta am 120 fps
) un pc de gaming costa foarte mult ca sa il faci bine trebuie sa stii ce faci si sa iti alegi fiecare piesa eu am bagat 50 mil in pc-ul meu de gaming dar cum am spus mai bine iti iei un laptop ia l in rate si aia e iti recomand laptopul meu dar sunt acolo altele si mai ieftine si destul de bune sau mai scumpe si mai performante ca al meu eu as putea sa iti spun ce sa iti iei sa faci pc ul tau putin mai bun dar cred ca nu te vei sti ce iti trebuie nu poti cumpara asa orice componenta poti sa iti mai bagi niste rami vezi si tu cati iti mananca jocul poti sa ii schimbi placa video sau procesorul sau poti sa nu dai nici un ban si sa intri la setari>grafica si dai toate la low asta daca nu le ai deja date la low nu stiu ce sa zic daca sa iti schimbi windows-ul sau nu nu am vazut pc ul daca nu a fost bagat cum trebuie sau a fost bagat de mult timp ar trebui schimbat poate cel care ti l a facut nu a bagat un driver cum trebuie sau ceva trebuie sa ma rezum la ghicit din moment ce nu am pc-ul tau in fata
Apropo, ce e acel driver? Ce face?
Iti dau un exemplu placa video ca multe altele are nevoie de drivere ca sa mearg trebuie sa stii ce model e componenta respectiva si ce marca ca sa poti sa gsesti pe net driver-ul daca nu sunt bagate bine nici pc ul nu merge cum trebuie. Gndeste te asa placa video de ex este o sanie iar driver-ul este zapada si poleiul de pe jos fara ea nu te poti da cu sania asa sta treaba si cu relatia dintre drivere si hardware.