| MhPnr a întrebat:

M-am decis să îmi încerc norocul adresându-vă o întrebare. Pe primul meu calculator (windows 96), aveam o serie de jocuri printre care unul cu un bărbat pe care îl lăsa nava spaţială şi ştiu că mergeam în partea stângă şi când sărea se aduna ciuci şi mi se pare că costumul lui era un fel de auriu-verzui sad aş vrea enorm să îl găsesc, orice variantă de joc e bine venită! şi dacă mai ştiţi şi alte jocuri vechi înafară de Mario şi Hercules sau Dave, v-aş ruga să îmi spuneţi, îmmi e foarte dor să joc happy MULŢUMESC!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inceput sarea dintr-o nava si trebuia sa se fereasca de niste proiectile pana ajungea intr-o nava extraterestra pe pamant?

| MhPnr explică (pentru anonim_4396):

Nu mai ştiu sigur, doar atât îmi aduc aminte sad şi regret enorm că am un lapsus în legătură cu detaliile jocului. Ai vreo idee de un joc cu descrierea pe care am făcut-o?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MhPnr):

Http://www.youtube.com/watch?v=YNkAdskPKGU

la asta ma refeream MDK2...

| MhPnr explică (pentru anonim_4396):

A, nu, nu e el sad era un joc simplu cobora o navă el apărea sus pe ea şi direct mergeam în stânga şi fugeam pe acolo şi era cu camere. nu era 3D adică era gen doom claritatea lui. dar mulţumesc oricum de răspuns! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.dosgamesarchive.com/download/abuse/

asta?