Nu o sa iti duca in veci cu 50fps gta 5 chiar daca iti pui titan xp si 128gb ram, procesorul ala are 2 nuclee si 2 thread-uri, sa zicem ca o sa iti duca singleplayer-ul in 30-45ps cu o placa video decenta precum un gt 1030 sau gtx 750 si 8gb ram(NU vrei sa joci gta 5 cu mai putin de 8gb ram, asta este minimul), gta 5 cere minim un i3 din generatia a2-a daca vrei sa rulezi singleplayer-ul in 50-60fps-uri,de online nu mai zic ca acolo deja se schimba treaba, fara un i3 8100 sau un i5 mai vechi n-o sa ai niciodata fps-uri stabile fara stutter ca e foarte mult content in online si e nevoie de procesor calumea sa iti tina toate vehiculele de pe mapa fara sa ai stutter(am jucat gta online pe un i3 6100 si se mai bloca cateodata cand erau multe vehicule, am dat upgrade la i5 4460, n-am avut treaba, de la 40-50fps-uri cu stutter la 80+ fara stutter, cu un gtx 970, acum am facut upgrade la un i7 8700k si gta-ul merge aproape mereu in peste 100fps-uri).
Pe scurtaca vrei sa joci singleplayer si atat, iei un gt 1030 sau un gtx 750 ti sh cu 8gb ram cu 30-45fps atunci poti, dar daca vrei sa joci online, nici sa nu te gandesti. Poti sa ma injuri cat vrei dar sunt deja destul de generos ca iti zic ca poti juca singleplayer-ul, majoritatea snobilor cu i5, i7 si placi video de 3000-4000 de lei ti-ar spune ca nici macar nu ti-ar intra in joc.
Pai pot sa iti recomand o placa de 2 gb gddr5, mi se pare ca se numea nvidai GeForce 730gt, nu mai stiu, dar iti dau link de la ea si e destul de buna, daca vrei poti sa cauti o placa second hand(la mana a doua), sunt ieftine si bune, poti incerca pe olx sau okazii sau multe alte site-uri care vand produse la mana a doua!
Link de la gt730: https://www.emag.ro/......DQNX47BBM/
Conteaza mult si ce procesor ai, rami, etc. Cu placa asta o sa duci jocul undeva aproape de 45-50-60 fps in detalii low, pe detalii maxime o sa mai scada frameurile, dar te poate ajuta procesorul, daca ai unul bun, atunci o sa ai 60fps pe low-medium!
Oopps,nu e foarte bine, am vazut pe net mai demult gtav pe 2 gb ram, da mergea greu, poti sa incerci sa il instalezi da nu stiu daca o sa iti mearga asa bine... Ar fi bine sa iti iei cu placa video si o pereche de rami, 8 ar fi buni, eu am in pc 8 rami si placa video de 2 gb gddr3 si un core 2 duo naspa si imi duce 30 fps... Un pc de gaming inseamna un pc cu minim 8 gb ram
Https://m.emag.ro/......D9KVKMBBM/ ia link-ul si vezi
Bro poți să-ți mai iei un modul de 4gb de RAM DDR3 la doar 50-53lei
Depinde de procesor, dar in gaming importanta e placa video. Depind si setarile video cum vrei sa te joci low-medium-high-ultra?