Salut.
1. Uita-te la dificultatea campionilor (statusul mov). Pentru inceput cei mai basic ar fi Teemo, Garen, Tryndamere, Jax, Alistar, Ashe, Morgana.
Fiecare campion ocupa un rol.
Inainte sa intri intr-un meci trebuie sa te gandesti ce rol vrei sa joci (Top, Jungle, Mid, Adc, Support). Iar apoi sa te gandesti cu ce campion sa mergi. (ex: Ashe ADC sau Alistar Support)
2. Itemele de inceput variaza de la un campion la campion. Probabil ai primit mult damage pentru ca inamicul avea rune sau masteries. Inainte de nivelul 20 runele sunt cam useless, alea de tier 1 si 2. Dar peste 20 poti sa cumperi rune de tier 3 care dau bonusuri maxim.
3. Itemele basic de inceput sunt Boots of speed, Doran`s Blade/Shield/Ring si potiunile (Health si Mana).
Daca vrei sa iti explic totul mai detaliat, da-mi un mesaj si iti dau idul meu de skype sa vorbim acolo
Bafta
1. Pentru incepatori sunt buni Garen, Teemo, Katarina. Itemele pentru inceput sunt: Scutul lui Doran la Garen, Inelul lui Doran la Teemo si Papuci de viteza(papucii maro) la Katarina.
2.E posibil ca acei jucatori sa aiba rune sau ei sa fie un campion cu foarte mult DMG la inceput si tu sa nu fi un Tank. Aici trebuie sa imi zici campionul cu care erai tu si campionul cu care era el ca sa te ajut. Totusi, depinde si de iteme, ca daca esti AD si iti iei iteme de AP nu dai DMG.