| Adi1987 a întrebat:

S-a anuntat ca GTA 6 va aparea pe 26 mai 2026 exact peste un an si chestia e ca versiunea de PC o sa apara prin 2028 cel mai probabil, GTA 6 ar trebui sa fie mult mai bun, mai fain decat GTA 5 nici nu stiu cu ce ar putea sa fie mai bun si mai fain decat GTA 5? In trailer GTA 6
intr-adevar arata mult mai bine decat GTA 5, are grafica mult mai buna, mai realistica, te vezi si in oglinda de la masina, GTA 5 are destul de multe lucruri pe singleplayer, pe online nici nu mai zic, oare cum o sa fie GTA 6 online? Pe mine nu ma surprins prea tare cand am vazut prima data trailer-ul de la GTA 6, am ramas putin dezamagit, ma asteptam sa arate mult mai real chiar credeam ca o sa aiba grafica ca in viata reala. Are grafica ca RDR2 dar pana la urma ii doar un joc, cel putin asa arata in primul trailer, de atunci si pana acum cei de la rockstar games au lucrat la joc, in trailer-ul 2 ar trebui sa arate de 100 de ori diferit fata de cum arata in primul trailer, asa au facut de fiecare data cand au lansat un trailer, jocul arata naspa doar in trailer, dar in realitate jocul arata cu totul diferit, peste un an sau doi s-ar putea sa apara si PS6.

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu cât mai stai acasă la mamica și tăticu?
Cum stai cu pregătirea pentru BAC?

| Diana4you97 a răspuns:

Gta 6 va fi mult mai bun decât Gta 5. O adevărată evoluție.

| Adi1987 explică (pentru Diana4you97):

Cu ce ar putea sa fie mai bun decat GTA 5? Ce ar putea avea in plus?