Eu zic sa doci counter-strike 1.6 pes fifa nfs gta este alegerea ta.
Tu alegi ce joci!
FUNDA?
id de mess adrian. mihai45@yahoo.com
Eu ma joc gta san andreas sa-mp dar de fapt vroiam sa aflu ce jocuri crede lumea ca sunt tari
Stiu ca este tragic,dar,in ziua de azi, aceste jocuri(Gta, cs, metin2, cabal, 4story) sunt jucate(in majoritate) de copii intre 8-13 ani,care stiu doar sa injure si sa te jigneasca.
Cel mai bun joc de acolo, cred ca este 'world of craft', cu toate ca nu l-am jucat de mai mult de doua ori, este cel mai jucat joc din lume, cu mai mult de 50 de milioane de jucatori.
P.S: "Salut TPU! Am o intrebare.Care credeti ca este cel mai bun joc din urmatoarea lista: Gta, test drive, counter strike, metin2, cabal, 4stroy,world of warcraft,fifa,pes,nfs,dead rising,prince of persia, bus simulator, truck simulator, x plane etc?(Le am pe toate, daca vreti dati 'add friend' pe Yahoo Messenger) (adresa alessiomedicina@yahoo.com).Raspunde-ti sincer, si cred ca mai mult ca sigur ca ve-ti spune metin2. Funda la cea mai buna parere.Salutari!
Eu asi zice sa alegi metin 2 yoneis.
Uite site:Http://metinyoneis.com/index.php.
Este foarte fain daca iti da cineva o steluta rosie ai toate puterile pe P si cresti repede faci Visa Eby si Mastercard cu care faci king sau S se spune.
Crede-ma renunta la metin(un fel de drog) si joaca hammer daca esti (passionat)
Iti recomand jocul 4story nici odata nu te vei plictisi de el joc de 3 ani si nici acum nu ma plictisesc mai ales ca sunt multi usseri on in timpul ac sunt foarte multi playeri online de parca ar fi un razboi uite aici ceea ce se intampla in timpul unui ac http://www.youtube.com/watch?v=cp1MiqU0AoQ Si ac este cucerirea teritoriala o sa vezi tu;)
:
)) eu am jucat 4story am facut lv 35 cu un arcasi itm + 16 si dupa ce am facut la 2 zile m-am plictisit
MarianRadu2002 întreabă:
Mario2812 întreabă: