| xCrank a întrebat:

Sall am si eu o problema, joc un joc metin2 ro si am luat un ban, aveam un cont ff bun si am bagat foarte multi bani in joc
banul l-am luat din cauza ca am facut reclama la server private, cat de grava este problema? am sanse sa il recuperez

3 răspunsuri:
| BosssLikes a răspuns:

Nu nai nici o sansa sa iti recuperezi contul ai ban permanentsad

| Lylia a răspuns:

Am jucat si eu odata metin2, dar inca stiu foarte bine care e situatia. Sunt foarte multi jucatori care primesc ban fie ca fac reclama, fie ca au hack si lista poate continua; ai nostri GM-i nu preau au chef, din cate vedem, sa se ingrijeasca prea tare de servere. E clar ca la cate banuri au dat ei, majoritatea vor conturile inapoi, dar in zadar. Nu ai nicio sansa sa primesti inapoi contul, decat daca stii pe unul din ei, sa vorbeasca sa te ajute, ca altfel nu te baga nimeni in seama. Pe ei nu ii doare nici de cei neindreptatiti, care au fost corecti si poate au si bagat bani care au intrat in buzunare, dapai de cei care au incalcat regulile. Cea buna solutie e sa iti faci alt cont, sau...sa te lasi de metin. Am vorbit cam mult, dar sper sa te fi lamurit!

| xCrank explică:

Man eu am dat pe suport si un Gm/GA a zis ca adresa de amil este gresita pentru a rezolva problema, ca atunci am gresti adresa de mail, de asta ce zici?