| theionutz112 a întrebat:

SAll ma numesc Ionut si caut comunitate de cs 1. 6 sa aiba membri mai multi de 50 si sa detina max 3 sv de cs (sa:mp, cs deatrun....etc.)eu detin un sv de cs hostat de catre firma gazdamea.ro si are 18 sloturi.Caut forum pentru sv meu ca sa-l postez acolo si sa aiba face subforum, sa am moderator global la sv meu, etc. Daca sunteti administratori la comunitate de cs scrieti-va jos id de mess ca sa vb.Sau moderator global.Primele 5 raspunsuri (sa imi dati link de la forum) ma voi gandi la care sa postez sv.Am redirecte.Si inca ceva:CAUT UN OM CARE SA FIE SERIOS SI SA FIE BUN(SA NU FIE RAU)SI SA FIE DE INCREDERE PT CA EU SA II DAU CONTUL MEU DE LA FTP (DE LA SV)SI II DAI OWNER CA SA IMI FACA SI MIE SV MAI TARE(PARASUTA DASTEA...)SI SA SE PRICEAPA LA ASTA.Care intrebare este mai buna va primi funda.

28 răspunsuri:
| Dey_3108 a răspuns:

Comunitatea WtfCs cauta admini, staff forum, servere care vor sa se afilieze. Serverele afiliate primesc: dns, categorie + accese pe forum, xredirect dupa 1 luna in comunitate, reduceri semnificative la dropuri cs. Va asteptam de asemenea pe unul din serverele noastre de cs, de metin 2 ( PvP, PvM ), minecraft, sau de ce nu pe unul din cele 3 servere de SamP. Add: dey_wtfcs@yahoo.com Web: http://www.wtfcs.com

P.S: suntem numarul 1 in google. Scrieti doar "comunitate cs" si va veti convinge!

| IustinGood a răspuns:

Iti recomand comunitatea www.steamx.ro, eu sunt admin si moderator acolo si sunt foarte multumit de ea, am fost pe foarte multe comunitati dar n-am gasit una la fel de primitoare ca ea.(dupa parerea mea este una dintre cele mai bune comunitati)

| NeKuLetzZz a răspuns:

WarGods va ofera:
• DNS Gratuit! (NUME.WarGods.ro sau NUME.w-Gods.com)
• Sectiune pe Forum cu functii avansate
• Moderator pe sectiunea respectiva (grad de Manager Server)
• VIP inclus - Acces la sectiunea privata de pe forum (VIP)
• Chat special pentru organizarea de sedinte cu stafful serverului
• Statistici LIVE pentru server cu bannere de promovare! (WarGods Live Stats)
• Fast Download - link pentru descarcarea rapida a resurselor (WarGods Download System)
• Licenta GRATUITA Wargods Anti Cheat!
• Redirecte PowerGods Redirect + Evidenta GRATUIT
• Acces la resursele si produsele marca WarGods (WarGods Cheat Defender, WarGods ScreenShot Checker, addonuri, pluginuri, statistici, etc...)
Daca sunteti de acord ca surplusul de jucatori sa fie redirectat pe alte servere din comunitate beneficiati si de urmatoarele:
• Asistenta tehnica
• Depanare + Securizare server
• Pluginuri marca WarGods
• Licente gratuite
• Categorii personalizate
• Posibilitatea de a va promova serverul pe propria pagina de Facebook
Cat despre sv ma ocup eu happy, daca imi dai admin, i bag pluginuri noi, (da imi trebuie contul de la ftp) sh sunt bun prieten k administatoru big grin add : mircea_mircea14 (e idul mew)

| theionutz112 explică:

Www.pcs16.ro! go cea mai tare comunitate de gaming din lume!

| Apostol_Alexandru-Andrei_1998 a răspuns:

Www.KzHc.Netii.Net
Cautam:
-Staff activ (*)
-Clanuri (*)
-Servere de orice tip. (*)
Te asteptam pe cea mai frumoasa comunitatea de gaming. :>
Sigur nu o sa regreti!
Da massul mai departe daca vrei! Multumesc :-bd

| FraNNNNNk a răspuns:

Iti pot da eu o comunitate buna. dar nu-s doar Mod.Global. www.gaming-zone.ro. faci cerere dns. + Mas ofera eu ca owneru ala. cu acces ftp sa adaug pluginuri, doar sa nu faca lag pe server + o sa ma ocup si de admine. Dona nu pot. ma gasesti la id : zinedine10 :)

| wiperkilL a răspuns:

E un site noi am sa fac rost de cv servere in timp de o saptamana maxim :P
Dami add marin_s98
ofer xredirecte
http://nebuniics.hitforum.ro/

| D0WN3D a răspuns:

Intra aici neaparat.

wWw.TheHeist.Ro

| RaReSx a răspuns:

Uite o comunitate buna www.playzonecs.info. Daca te hotarasti sa vii uite adresa de mess Power.Rares@yahoo.com

| Lang_Traienut_1993 a răspuns:

Http://rgamers.net - Cautam servere/staff/clanuri! Te astept! :P

| Snnk a răspuns:

Salut, te asteptăm pe www.rodevil.com / Facebook - https://www.facebook.com/......0602375203 (mai multe detalii pe forum, mă găsiți sub numele de Snnk ) Căutăam STAFF ACTIV si SERVERE

| Andrey_Alexutzzu_1998 a răspuns:

Cauti o comunitate serioasa si de lunga durata? Comunitatea Mascatii.ro iti sta la dispozitie! Vrei nu vrei, tot la noi ajungi!

Comunitatea Mascatii recruteaza:

- Servere CS 1.6
- servere SA:MP
- Servere Minecraft
- Servere L4D2 / TF2
- clanuri (in viitorul apropiat)

Recrutam staff:

- Moderatori
- Designeri

Comunitatea noastra pune la dispozitia serverelor:

-DNS: NUME. Mascatii.ro
-Categorie inclusa pe forum.
-Acces total la categoria dvs.
-Gradul Manager Server
-Accese de moderare.
-Support Tehnic 24/7
-Optimizare Server
-Scriptare / Modificare Plugin-uri
-Fixarea eventuala a serverului (depinde de joc)
-Sugestii.

Forum: www.mascatii.ro

| AlexaNdruXP a răspuns:

Comunitatea XtremePLAY.Ro
www.xtremeplay.ro
Online din 2012

| Ilie_Cristi_1987 a răspuns:

Cristiilie83

| MaSaLky a răspuns:

Salut. As vrea sa va prezint comunitatea mea.

Comunitatea Cs.Aimers.Ro /www.aimers.ro/forum este deschisa recent.
Momentan 150 de membri pe forum si 1200 de posturi.
Suntem o comunitate serioasa in cautare de Designeri, Admini capabili, Co-Owneri(care sa ajute la plata serverului).
90% din adminii nostri sunt STEAM ON.
Comunitatea www.aimers.ro/forum recruteaza servere de orice mod intrati pe forum pentru a afla mai multe.

Ce oferim noi:

- DNS Nume.Aimers.Ro
- Sectiune + Categorie pe forum
- Moderator la sectiunea si categoriile respective
- Cand un server este full jucatorii care incearca sa se conecteze vor fii redirectionati pe serverul tau
- BanList monitorizat
-Addons gata facut, sau ajutor din partea noastra pentru a creea addonsu' dorit.

Cautam :

-CO-OWNERI - 4 EURO/LUNA Adica 20 de lei. Nu cred ca este exagerat
-Restul adminelor se vor da pe ore jucate, implicare/seriozitate (VARSTA MINIMA 16 ANI)
-ADMINI SERIOSI CU EXPERIENTA SI DE PREFERAT STEAM ON
-CLANURI
-PARTENERIAT CU ALTE COMUNITATI
-SERVERE DE ORICE MOD

Noi incercam sa facem o comunitate frumoasa si unita, daca unul din voi vrea sa ni se alature este bine venit.
Daca unul din voi a dat gres cu un server de counter-strike puteti veni cu tot cu STAFF pe cs.aimers.ro
Toti banii luati de pe admine se vor duce in server/boost/dropuri/redirecte nu in buzunarele noastre.
Pentru orice intrebare sau nelamurire ma contactati pe id-ul danny.mashala@yahoo.com sau Steam : mihai1009/STEAM_0:1:38199483

Va astept pe svr

Cs.Aimers.Ro - Clasic Mod.

have fun and good luck!

| CrIsTiaNNNNN a răspuns:

Salut,hai pe www.radioclubfitza.com Cautam Server de CS/Samp si Clanuri de orice fel.

| NiceBlue31 a răspuns:

Intra pe forumul meu. Cautam servere de orice mod. Link: http://cspblood.url.ph/forum

| Bulgaru_Silviu_1988 a răspuns:

Www.irealGame.ro cea mai tare dam grade de la fondator in jos :) ca in sus nu merge! va asteptam!

| Cyx_Ovidiu_1995 a răspuns:

Bine ai venit pe GlobalForce Community.
Ca în majoritatea comunităţilor online, trebuie să te înregistrezi pentru a putea posta sau vedea anumite părţi din comunitate. Acest proces este simplu, 100% gratis şi necesită informaţii minime pentru ca tu să te înscrii.
Conectează-te sau înregistrează-te şi fă parte din GlobalForce Community acum (WWW.GLOBALFORCE.RO/FORUM).

Iată căteva din avantajele creării unui cont în comunitatea noastră:
Deschide propriile topicuri şi raspunde în altele
Abonează-te la topicuri sau forumuri şi poţi primi notificări prin EMail
Crează-ti profilul după bunul plac şi fă-ţi prieteni noi
Trimite mesaje private celorlalţi membrii
Iar principalele avantaje sunt:
Ai acces la un site creat în parametrii profesionali
Poţi deschide un parteneriat cu GLOBALFORCE Community
Poţi să-ţi afiliezi serverul în comunitate unde vei beneficia de asistenţă tehnică
Ai oportunitatea de a face parte din Staff-ul de Moderare al comunităţii

#ENJOY! WWW.GLOBALFORCE.RO!

| edimax a răspuns:

Te astept in comunitatea gamefront.ro

| alexandra209 a răspuns:

Uite un forum tare http://www.extreamcs.com/forum/
Au mai mult de 34632 membrii. Ma ofer eu owner, fiindca am avut si eu server-ul meu si a fost cam full 24/24 dar l-am inchis (nu preap ot sa donez, dar ma ocup de admin, unban etc.). Daca vrei contacteaza-ma pe id: alle_cs4!

| SeViD a răspuns:

Salut! Comunitatea www.cubaland.ro cauta servere de orice fel, clanuri + staff activ
Daca vii in comunitatea noastra iti putem oferii :
Moderator la o categorie + Acces total la categoria serverului!
Vij cu o cerere de intrare in staff iti putem oferii :
Moderator (acces la 1-2-3 categorii)
Global-Moderator (acces la intregul forum + MCP)

| ZeXSemi a răspuns:

Www.csfraguri.ro
Echipa CsFraguri va asteapta cu bratele deschise.

| MaFiOul23 a răspuns:

Poti sa incerci si aceasta comunitate este noua si se cauta staff problema este ca nu are inca domeniu dar o sa cumpere si domeniu pana atunci http://deluxgamingcomunity.forumer.ro/ Sper sa-ti placa;)