anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o dezbatere cu un prieten referitor la cs.Am fost intrebat daca joc cs. si am zis ca imi place cs, dar prefer team fortres 2.Ma intrebat de ce si eu am raspuns asa: -mai multe clase cu abilitati speciale diferite, -nu e diferenta intre f2p si p2p pentru ca nu exista arme pe care le poti cumpara doar cu bani reali,ci doar palarii strict ornamentale deci toti is egali, -e moca -mai multe moduri de joc(deci nu te plictisesti) -desi pastreaza aroma,spuma incomfundabila VALVE,este si funny,colorat si zgomotos. Iar el a zis fara nici un argument ca is prost de put si ca sunt saracie(daca vreau imi iau jocu,nu traiesc prin canale, dar sunt foarte zgarcit si tf2 e mult mai jmecher). si ca nu stiu ce e ala gamyng si nici sa joc(desi mereu ies locul 1 sau 2 la tf2.De ce toti cancerstraichistii is asa de fanboy si violenti cu oricine care nu crede ca cs e cel mai tare joc?

Răspuns Câştigător
| florincreatoruldevideoclipuri a răspuns:

Stiu ca prietenul tau a cam intrecut masura, dar tot tin cu el.De ce? Nu spun ca TF2 e un joc naspa si pentru prosti, e un joc calumea, l-am jucat 2-3 ani si inca il joc, dar imi place mai mult CS:GO deoarece TF2 s-a invechit putin.Ambele jocuri sunt bune, nu conteaza daca sunt gratis sau nu. Oricum, si Alex a spus-o, CS-ul da dependenta.Dar cred ca motivul sunt banii.Adica,in CS:GO faci mai multi bani decat in TF2.Acuma depinde si despre ce CS vorbeati. Daca e CS 1.6, atunci e dependent. Daca e CS:GO, atunci banii.

2 răspunsuri:
| AalLeExX02 a răspuns:

CS e jocul nepieritor. Foarte simplu, dar creeaza dependentawinking

| anonim_4396 explică (pentru AalLeExX02):

Dar cu ce e mai putin bun tf2 :}?

Întrebări similare