| Ionut_Florin_1995 a întrebat:

Sall/TPU. am un pc cu urmatoarele date. este de la Fujitsu siemens.AMD Athlon 3800+ 2 gb ram nVIDIA 7300/7200 SE. inainte aveam 1 gb ram am mai pus inca 1 gb ram dar nu imi creste memoria in partitia C sau D.imi zice ca am 2 gb ram, dar nu imi creste memoria.DC? Ajutativa Fund!

Răspuns Câştigător
| JustM3JustABoy a răspuns:

TU confunzi ramii cu Harddiskul. Ramii au un rol mai important, stii si tu ca de la ei ti se misca calculatorul mai bine. Dar cand bagi rami n-o sa ti se mareasca hardul, ca nu are nicio treaba. E ca si cum ai pune roti de Lamborghini pe Dacie si tu vrei sa mearga Dacia ca Lamborghini. E bine ca ai bagat rami, dar nu o sa ti se mareasca hardul niciodata de la ei.

3 răspunsuri:
| SKuLL909 a răspuns:

Memoria Hard, adica memoria pe care ti tu jocuri sau filme, ce vrei tu e altceva decat ce ai a adaugat, adica memoria ram. E bine oricum ca ai adaugat rami, pentru ca se va misca mai bine.

| Ionut_Florin_1995 explică:

Ma dar am programul asta Rom boster expert si imi zice ca am 2 gb ram dar si un 1 gb ram free? ce inseamna

| JustM3JustABoy a răspuns (pentru Ionut_Florin_1995):

Nu te mai baza pe programe ca sunt numai facaturi. Daca nu te pricepi la calculator, du-te cu el la ce; l mai apropiat service pentru calculatoare si o sa te rezolve baietii de acolo.