| XDan32a a întrebat:

nu cred ca sunt singurul care i-a venit prin minte ca faptul ca tot odata cu tehnologia (PC) evolueaza credeti ca jocurile vechi cu cerinte mici vor disparea exemplu nfs underground2 si vor aparea jocuri cu cerinte ca la gta 5 (v-ati prins voi ) plzz trebuie sa stiu

5 răspunsuri:
| iSwag a răspuns:

Nu as crede... Cu banii pe care i-ai da pe un PC de ultima generatie pe care vei putea rula GTA 69 poti trai cam un an. Nu cred ca toata lumea isi va permite sa faca o asemenea investitie (deja sunt au devenit niste investitii).

| XDan32a explică (pentru iSwag):

Eu am 2gb de ram placa video de 500 mb si dual core nu ma pot juca hiar cine stie ce dar unele jocuri chiar daca sunt vechi sunt foarte tari si din asta am pus aceasta intrebare mersi de raspuns

| KLiNK a răspuns:

Nu vor muri niciodata jocurile bune precum NFS Underground, Half Life sau primul FarCry. Intotdeauna va exista cineva care sa le faca un patch de rezolutii mai mari (in caz ca rezolutiile la monitor devin ametitor de mari). Poate ele dispar doar din magazine dar ele mai raman undeva (stii tu unde) si pot fi instalate si jucate cand vrei.

| XDan32a explică (pentru KLiNK):

Da dar jocurile din colectia lui lucas precum star wars jedi academi sau star wars empire at wars ce parere aveti?

| KLiNK a răspuns (pentru XDan32a):

Multe jocuri Star Wars sunt foarte bune. Acestea 2 sunt unele dintre cele mai iubite jocuri de acest gen si nu cred ca vor disparea prea curand. Mai multe nu pot sa-ti spun deoarece nu sunt fan Star Wars. happy