anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog ziceti-mi si mie cu ce sa filmezi Minecraft (sa nu faca lag si sa se auda bine)?

Răspuns Câştigător
| GaNsTaR a răspuns:

Cu Dxtory v2.0 filmeaza foarte bine fara lag. Funda?

9 răspunsuri:
| KIibrDM a răspuns:

Cu Fraps Full Version, fraps-ul nu face lag. Depinde ce vrei sa se auda bine... Daca sunetele de la Minecraft atunci e perfect Fraps-ul, inregistraza sunetele foarte bine dar depinde si cat de tare e facut sunetul la minecraft. Iar daca vrei sa se auda vocea ta bine, asta depinde de microfonul tau.

| anonim_4396 explică (pentru KIibrDM):

Am incercat cu fraps dar se vede 480 pixels si mi face lag

| KIibrDM a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmm...fraps poate ca iti face lag, dar incearca Fraps Full version(adica cumparat) care se gaseste gratuit pe aproape fiecare tracker romanesc chiar si pe the files.

| stapanullumii a răspuns:

Dar ce va place la minecraft?happy, chiar nu pricep. si sa te fimezi jucand minecraft este destul de stupid, adica inteleg la un joc cum ar fi l4d2, portal2 e ok. insa la minecraft? plus ca pe youtube piata este suprasaturata de minecraft... care in opinia mea este un joc stupid...

| EzioAuditoreDaFirenze a răspuns (pentru stapanullumii):

Ce raspuns stupid. Ai venit aici doar pentru a enerva playerii de Minecraft?

| stapanullumii a răspuns (pentru EzioAuditoreDaFirenze):

Playeri se minecraft?:)). scuza-ma dar vad pe internet, in ultimul timp(+ in listele de skype + in sita de mail) numai copii cuprinsi intre 10 -14 ani care fac video-uri cu minecraft? serios? cine crezi ca se uita la tine daca faci video-uri cu minecraft? macar fa ceva original. dar nu ceva ce face toata lumea, pentru ca nu vei iesii remarcat
apropo @cabana, playyeri de minecrat? serios, eu mi-am cumparat minecraft, ca de. unii isi cumpara jocurile care au multyplayer. nu ca altii. si sincer la cat am dat cat era atunci. parca 10E sau oricum pe acolo, si m-am jucat 2-3 saptamana, bine recunosc ca poate ma mai jco cu un prieten 1-2 zile pe un server privat la cate un update(chiar luna asta m-am jucat), dar nah. ce pot spune deja minecraft-ul isi schimba ansamblu si devinde enervat cu toate update-urile.
Si comentezi la raspunsul meu? Tu probabil habar nu ai de alte jocuri in afara de MineCraft si LoL, cred ca nici nu sti ce e ala Steam, GoG s, Empals sau Origin
Oricum revenind la raspunsul tau care se vede motivele pentru care raspunsul meu este stupid. si ai dat chiar multe exemple... pokerface :|
Nu ma pot abtine sa nu iti raspund, la intrebare:
Nu, nu am venit cu acest motiv, dar daca tot sunt aici sa incerdc sa te iau peste picior putin.
Probabil ai 10-12 ani si consideri ca lumea se invarte in jurul tau nu?, dar sa presupunem ca o masina da peste tine. si. sa spunem ca doctori nu mai au ce face si mori. lumea isi va vedea de treaba mai departe. poate vor plange 10-50 de pers de disparitia ta, dar 7 miliarde de oameni vor fi nepasatori.
Alta problema, ce treaba ai tu cu raspunsul meu? eu doar mi-am spus parerea si raspunsul ta m-a ofensat. asa ca sa continuam luarea peste picior.
Ai auzit de Dota2? sper sa nu joci nicioadata, si sper ca niciodata cu mine in echipa. ca pierdem meciul, mai bine joaca Lol, si Minecraft e mai bine de tine, si nu. nu juca nici shootere de multyplayer pe steam(pe alea free poti sa le joci ca alea sunt niste porcarii) ca poate pic in echipa cu tien si pierdem meciul
Cum spuneam. revenim. Daca ai ajuns sa citesti pana aici. inseaman ca sti sa citesti (ma refer la cabana), desi ma indoiesc ca ai citit tu pana aici, cum sa spun eu intru aici doar ca sa rad de aia care se fac de ras, sau poate sa ajut un om care are nevoie, de exemplu acum vreau ca la aceasta intrebare sa il ajut pe cel care a pus intrebare si sa rad de prostia ta, combin utilul cu placutul
Acum pentru @Acrozo0
Cum am spus mai devreme, nu prea ai seanse pe "piata neagra a Youtubu-lui" cu minecraft. incearca cu ceva inventiv, ceva ce nu se face. sa creezi o noua tenzinta in a filma cand te joci. sau doar pune ce pun toti. si nu vei deveni remarcat
De exemplu uitati ce face acest "gamer":
http://www.youtube.com/watch?v=sjLccRi3sAw

| CSGOGlobalMaster23 a răspuns (pentru stapanullumii):

Ce copil...
Daca chiar nu te intereseaza minecraft atunci de ce stai si scrii compuneri despre minecraft?

Cred ca intrebarea solicita doar un program care sa nu faca lag!

Daca pasiunea lui e sa faca gaming. Lasa-l sa faca gaming!
Nu pot sa inteleg haterii jocului miecraft!
Ce oameni...

| geo986 a răspuns:

Cum nu face ma fraps lag ca eu de la 60fps cand incep sa filmez cu fraps sare la 7fps si e full

| RuxMorgenstern a răspuns:

Pai... eu nu filmez cand ma joc dar poti filma cu o camera web care nu e pusa pe calculator sau laptop eu am camera separata nu am primit laptop cu camera in fine sa nu filmezi cu aparatul sau cu camera de filmat pentru ca e greu dar daca ai suport e bine sper ca te-am ajutat funda te rogggg!