anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, caut admini pentru un servar de cs 1.6, suntem la inceput si avem nevoie, nu conteaza varsta, sa le aveti cu adminu'.

4 răspunsuri:
| original3579 a răspuns:

Ok,vin eu

| ChangeName a răspuns:

Frate...
Eu am experienta foarte buna la servere de cs..Si te pot ajuta si sa fiu admin dar iti pot face serverul oricum vrei tu, iti pot face plugine si ti-l pot personaliza in ce mod vrei.Am avut si eu server dar l-am inchis din probleme financiare.
Dar as avea o rugaminte.
Sa vii cu serverul pe comunitatea pe care sunt eu Administrator, atunci as putea eu sa fac categoriile si nu va fi nevoie sa ceri mereu ajutorul atui Administrator.
Si te-as sfatui sa nu mai Recrutezi admini de pe asemenea site-uri.Sunt sanse slabe sa gasesti admini experimentati.
Si voi putea ajuta si cu boosturi sa-l populam mai bine, si poate si cu un addons bun in caz ca vei dori vreun mod anumit.Si te-as mai sfatui sa nu il lasi clasic.Vei avea mai multi playeri daca il vei face mod (zm, furien, deathrun, kredtz, jailbrek, hns, gun game etc etc.)

| ChangeName a răspuns:

Id-ul meu de mess este r.cretescu

| Paul_Ionut_1992 a răspuns:

Nu e servaru meu, eu doar caut sa aduc playeri, comunitatea e http://darkvibe.ro/forum servaru pub, servaru e clasic, concursuri top15, lunar, steam, admine etc.ts3 ts.darkvibe.ro
id'ul meu de steam e fellcs449 pentru detalii, o seara faina.