| MiculUsar a întrebat:

Salut, daca nu indeplinesti urmatoarea conditie, te sfatuiesc sa nu-ti pierzi timpul degeaba.
Daca esti cineva care se ocupa cu programarea / photoshop / it / crearea nodelelor 3d, poti iesi.

Sa incep, as vrea sa imi fac o echipa pentru a crea un mmorpg, cu o grafica exceptionala, gameplay placut si un concept unic pe care nu-l voi zice aici, sunt constient ca poate dura si 5 ani sa faci un joc dar, chiar vreau sa-l fac.
Monentam sunt eu ( designerul ) cel care face schita cum s-ar zice si designu armelor mobilor, mapelor, pe foaie. Si un tip care se ocupa cu modele 3d, in 2 nu prea avem cum sa facem un mmorpg in mai putin de 25 de ani.happy,
deci caut o echipa super serioasa si care chiar sa faca ceva, nu dupa 3 luni de lucru sa abandoneze,
lucru va merge asa, eu desenez modelele, in 5laterala si ce mi se pare necesar, cel in ps le face cat mai bine, le coloreaza cum trebuie etc si face si textura pentru modelul 3d, cel cu programarea cred ca e logic si it o sa faca mai nimic momentan dar spre finalul jocului face siteul, baza de date, inregistrarile pe el sau habar n-am.
oricum contact : laur kay pe fb, stau in buftea, detalii mai multe pe privat

Răspuns Câştigător
| bogdanme889 a răspuns:

Doresc sa fac parte din aceasta echipă, mă pricep cât de cât la programare şi mereu mă gândeam să fac un joc dar nu aveam cu cine.Dă-mi cerere de prieteni pe FB la Leica Denis Bogdan

1 răspuns:
| bogdanme889 a răspuns:

PS:Mai multe detalii îţi dau pe facebook