| Mjsaka a întrebat:

Deci am descarcat un metin si cred ca am luat cativa virusi, pentru ca fisierul descarcat de tip "exe" nu mai vrea sa dispara. Incerc sa il sterg dar imi apare ceva in engleza cum ca ori altcineva foloseste programul, ori el ruleaza undeva si ca sa il sterg trebuie sa ii opresc toate actiunile. Cum fac asta? Ce e mai naspa este ca am virusii in discul c, dupa ultima scanare si mi-e teama sa nu imi dea peste cap pc-ul in asa fel incat sa nu mai mearga.

2 răspunsuri:
| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
1 In primul rand dai restart, dupa aceea cauti folderul de tip metin2 si il stergi.
2 Cat timp un joc sau o aplicatie ruleaza pe fundal chiar daca nu se deschide (nu se poate sterge acel fisier).

3 Recomand sa iti ei Advanced System Care care vine la pachet cu diferite programe care te poate ajuta.
Mai pe scurt:
-Advanced System Care (program de curatare din system si repararea problemelor).
-Driver Booster (Iti instaleaza Driverele la zi)
PSbig grinaca unele Driverele sunt corrupte si mai folosesti driver booster exista o posibilitate de 10-20% ca acel driver sa nu mai functioneze.

-Iobit Unistaller (Iti dezistaleaza programul + fisierele din acel folder sau document + din registri).

-Smart Defrag (Defragmenteaza fisierele si creste performanta hardiskului).

-Iobit Malware Fighter (Curata virusi si malware cu o profunzime mai amanuntita)! PS:Nui un antivirus.

| Kreefy a răspuns:

Descarca Unlocker de pe Google, Click dreapta pe fisierul nedorit, Unlocker, Kill all Process, Delete. Si gata.