Întrebare recomandată | catalin542000 a întrebat:

Salut. Doresc sa fac un button box pentru ets2/ats in special.

Am cumparat un cip de usb joystick, cateva cabluri care au papuci (deci nu o sa am treaba cu inodatul) si am mai luat cateva butoane normale in care doar apesi si atat dar am luat si niste butoane on-off si on-off-on.

Problema este urmatoarea, butoanele normale merg perfect, dar cele on-off si cu on-off-on, imi merg doar cand dau "intrerupatorul" la on sau cand trec de la on la on dar cand dau pe off nu se intampla nimic. Adica eu ca sa activez sa zicem frana de mana in joc, trebuie sa dau la on si ca sa o dezactivez dau la off, ei mie la off nu imi face nimic, ramane frana activata (si implicit restul de comenzi pe care le are tirul in joc) si cum ar fi, ca sa dezactivez frana de mana, dupa ce am dat pe off (de nu s-a intamplat nimic), trebuie sa dau din nou pe on, deci practic trebuie sa apas acelasi buton ca sa zic, dar eu totusi doresc sa mi se dezactivezea optiunea asta, comanda asta cand dau pe off si nu imi merge.

Am incercat diferite imbinari, tutoriale pe net dar nimic, asa din poza din panoul de control unde iti arata butoanele joystick-ului, da, cand dau pe on se aprinde, cand dau pe off se stinge acel led rosu, dar in joc cand dau pe on se activeaza setarea, cand dau pe off nu face nimic.

Nu stiu ce ar trebui sa fac, vreo idee?