| danimacai a întrebat:

Salut, mi-am descarcat jocul Life Is Strange, si am ajuns la episodul 2, am intrat in bar/cafenea, in fine laughing, si a venit Chloe, si ca sa-i dovedesc ca am puteri, trebuie sa ghicesc ce are in geanta, dupa ce gresesc o data, imi arata ce are in geanta, si pune lucrurile pe masa, eu trebuie sa dau pe "Look" care-mi apare deasupra obiectelor, ca sa le pot vedea mai bine, dar cand eu dau pe "Look", imi intra la jurnal, ar trebui sa-mi arate obiectele, ce pot sa fac sa rezolv? Jocul il am pe pc
Multumesc frumos

3 răspunsuri:
| Deleb a răspuns:

Hey
Depinde de un l-ai luat. De obicei sunt buguite, eu nu am avut problema. Vad ca intrebarea e pusa de ceva timp.
Eu stiu ca prima data ma pune, si sunt variante gresite toate, dai pe oricare si apoi iti arata ea alea. Dai look pe oricare, apoi dai timpul inapoi. (daca iti deschide jurnalul, uite-te pe acolo vezi ce scrie, daca nimic nu are legatura, inchide si vezi poate ti se pune ca le-ai vazut)
Are 7 tigari, ticketul e la ora 10:24 parca, are 86 de banuti si un panda la chei.
Daca nu ai rezolvat, pune undeva salvarea si reinstaleaza jocul. (de preferat din alta parte)

| danimacai explică (pentru Deleb):

Tu l-ai cumparat? sau descarcat?

| Deleb a răspuns (pentru danimacai):

Nu.