| bdMISTER2013 a întrebat:

Salut, mi-am luat de curant un pc nou si am cateva probleme cu el si nu ii dau de cap.

Detalii.
Procesor: AMD Arhlon(tm) x4 740 Quad Core Processor 3.20 GHz
Ram: 4.00 GB DDR3
Sisetm de Operare: Windows 7 Home Premium No License Service Pack 1 64x Bit
HDD: 1 TB
Placa Video: NVIDIA GeForce GT 630 2 GB DDR5
Placa Audio: Creative Audigy 24 bit 7.1 + Front Audio System

Si atunci cand joc jocuri nu imi drece de 60 - 50 fps mai ales la Minecraft. Am setat pe 2 GB ram am dat VSync pe off am bagat optifine. La alte jocuri am facut la fel dar tot nu se intampla nimic. La placa video am dat pe Performance si toate off. Dar nu se intampla nimic. Mi-e teama ca am luat un calculator porst. Dau funda daca ma ajutati sa rezolv problema.
Eu normal la minecraft trebuia sa prind in jur de 200 - 300 fps daca nu ma insel. si la alte jocuri tot cam asa poate chiar si 100. PS Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Atunci solutia evidenta este sa adaugi extra ram. Imi pare rau ca nu am putut da un raspuns mai bun. Daca nu te deranjeaza ai putea sa-mi spui e moduri folosesti? M-am apucat si eu recent de minecraft si as vrea sa il modez. Multumesc si spor in continuare happy

| bdMISTER2013 explică (pentru Wr3nch):

AI dreptate cu ram. Vad ca nimeni nu prea mi-a raspuns deci iti dau funda ca ai incercat sa mjuti. Pai folosesc shader mod si optifine. daca vrei modpack-uri incearca tehnic launcher cracked.

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Salut. Din pacate the inseli. Pentru a atinge asemenea fps ai neviie de minimum 8gb ram. In plus minecraft utilizeaza un core(procesor) iar majoritatea jocurilor moderne 2 si doar daca vrei sa le rulezi pe ultra 4. Din pacate procesorul tau chiar daca e quad si are 3.2 ghz e destul de vechi. De asemea placa video e buna pentru gaming pe medium spre high dar e trasa in jos de procesor si lipsa. ramului. Un procesor Intel i5 dualcore de heneratie ivy bridge 2 (haswell ar fi mai bun dar e mai scump) si inca 4 gb ram ti-ar permite sa atingi peste 100 poate 150 de fps. Daca mai ai nevoie de sfaturi sau ai intrebari comenteaza si iti voi raspunde. De asemenea asta nu inseamna ca nu ai facut o afacere buna cand ai luat pc-ul sau ca ar trebui sa il vinzi instant. Da setarile grafice la minecraft si jocuri mai jos si performanta va creste. PS. Nu limita cantitatea de ram pe care o poate utiliza. PPS. Cand am spus ca placa video e buna pentru medium high ma refer la medium in general cu cateva setari mai ridicate. Succes!

| bdMISTER2013 explică (pentru Wr3nch):

Aici te inseli, pentru ca poate confunzi procesorul meu cu altu mai prost. Si eu credeam asta la inceput dar am pus procesorul asta la alt calculator care are 8 gb ram 3 gb placa video etc cu procesor i7 si functiona la fel de bine pe jocuri etc chiar la unele si mai bine deci procesorul meu e destul de bun. Si sa stii ca prind chiar si 200 fps la minecraft modat sau gta iv sau far cry 3 dar la alte jocuri cred ca imi mai trebuie ram adica sa am 8 gb ddr3 si asta o sa fac de curand o sa mai adaug. Deci nu prea m-ai ajutat. Eu cred ca e ceva de la java de nu prind fps mult sau nu stiu de are minecraftul normal. Deci trebuie sa fie de la ceva. Dar de la piese in afara de ram nu este.

| bdMISTER2013 explică:

Am facut cateva greseli din graba.