| KentGG a întrebat:

Mi-am luat un wii si mi-a dat un adaptor ciudat nu am priza pentru el ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| cupydo0n a răspuns:

Mergi inapoi de unde l-ai cumparat si vezi daca are adaptoare pentru priza normala, doar nu o sa te apuci sa schimbi prizele din casa.

O zi buna.

5 răspunsuri:
| Vlad9800 a răspuns:

Daca stecherul/adaptorul este din acela cu 3 picioare sau cu doua picioare mai late vei avea nevoie de un adaptor pe care il gasesti la un magazin de electronice sau pe internet. Funda? happy

| Vlad9800 a răspuns:

Daca adaptorul tau are trei picioare sau doua mai late va trebui sa iti cumperi un adaptor pentru prizele noastre pe care il gasesti ori pe internet ori la un magazin de electronice. funda? happy

| KodrutZ a răspuns:

Iti iei adaptor. Nu fa timpenia sa il iei de la magazine mari gen Flanco/MG fiindca or sa te rupa la bani. Un adaptor universal de la UK/US la priza romaneasca nu are voie sa coste mai mult de 15 RON. Cam ceva in genul asta - http://www.altex.ro/adaptor-priza-uk-ro-hama-149816 - doar ca asta nu e universal. Eu am luat niste adaptoare care suporta si conectori cu 3 gen UK si cu 2 late, gen US. Din pacate vad ca momentan nu mai apare pe site, dar daca ai un magazin Vitacom in oras, poti sa mergi sa intrebi.

| CartofiorDulce a răspuns:

Cumpara un adaptor.

| CartofiorDulce a răspuns:

Dar sa fie unul potrivit, poate gasesti chiar la acelasi magazin.