| Aimerul a întrebat:

Salut prieteni. Ce preferați dintre FIFA 14 și PES 14? Argumente vă rog (De ce FIFA și nu PES etc.)

Răspuns Câştigător
| rRamses a răspuns:

Pai eu sincer prefer pes 2014 deoarece imi place ca jucatorii se misca foarte realist adica daca stai putin mai departe de monitor ai senzatia ca te uiti la meci, suturile, pasele, golurile sunt foarte realiste si chiar te bucuri cand dai un gol pentru ca nu e ca la FIFA la care dai golurile mult mai usor si care nu mi se pare jocul deloc la fel de realist, grafica e destul de ok deci pes 2014.

3 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Nicu una nici alta. Ambele fifa cat si pes 14 au fost o bataie de joc anul asta, in ceea ce conta grafica, felul n care alearga jucatorii, fetele lor. Sincer prefer pes 13.

| Claudes a răspuns:

Sunt mai naspa decat versiunile anterioare, amandoua sunt cam la fel. Pentru grafica si pentru cat mai multe echipe ai Fifa 14, pentru actiune, complexitate, ai Pes 14. In Fifa 14 nu poti juca in turnament, doar in Pes 14, in Fifa 14 nu exista Uefa Champions League, in Pes este. Dupa mine, Pes e mai reusit.

| gazaru a răspuns:

Fifa 2014 are mai multe scheme si mai multi jucatori si transferati acum de curand si e mult mai misto fifa 2014.PES 2014 e greu trebuie sa joci pase-pase depinde unde vrei sa joci la amatori-regular sau profesionst.Fifa e cu scheme si e mai usor...Pes e mai greu...Ia fifa 2014 sau pes 2012

Întrebări similare