| TarY a întrebat:

Am e eroare la Mafia II. Mai exact, cand intru in el imi apare ecranul roz (pink) sad nu stiu de ce. componentele sunt updatate toate la zi.

Laptops specs:
Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T6500 @ 2. 10Ghz 2. 10Ghz (Dual core)
4 ram DDR3
Graphic card: Mobile Intel(R_ GMA 4500MHD (Total memorie grafica disponibila: 1695 MB)

Help plz!

Răspuns Câştigător
| LanGooP a răspuns:

Cu toate ca ai aceasta problema, daca ai un monitor aftermarket cu cablu VGA incearca sa il conectezi la un monitor. Daca la fel iti face inseamna ca e de la joc sau de la placa video ca nu trimite destul semnal la monitor.

4 răspunsuri:
| LanGooP a răspuns:

Pai tu folosesti un monitor cu cabu VGA sau folosesti monitorul laptop-ului? Daca folosesti un monitor after-market, atunci este de vina mufa care il conectezi la PORT VGA. Daca folosesti monitorul laptop-ului, atunci s-ar putea sa fie cateva probleme:

1.Probleme cu banda. Daca doar in jocul acest in apare in roz, atunci nu e de la banda

2. Daca doar in jocuri ti se intampla asta, atunci este de la placa video sau de la joc (nu prea cred).

| TarY explică (pentru LanGooP):

Folosesc monitorul laptop-ului. Doar laptopul, nu alte cabluri. Si cred si eu ca placa video e nasoala sad dar nu stiu.

Eu mai am Euro Truck simulator 2 si nu apare ecranul roz. Eu folosesc doar monitorul laptop-ului. Nu stiu ce are. ca am mai vazut pe youtube la cineva care are procesor ca al meu si mere binisor, dar placa video era GeForce 9500 sau nu stiu cat.

Ok, mersi mult.

| LanGooP a răspuns (pentru TarY):

Cu toate ca ai aceasta problema, daca ai un monitor aftermarket cu cablu VGA incearca sa il conectezi la un monitor. Daca la fel iti face inseamna ca e de la joc sau de la placa video ca nu trimite destul semnal la monitor.