| tdy a întrebat:

Am o intrebare
Eu am:
Intel core 2 duo 3.0 gigaherti
2 GB RAM
Placa video de 1 Gb
Si mim bagat de 2 zile windows 7 ultimate 32 bit
mi-ar merge fara sa se sacadeze jocul
NEED FOR SPEED The run?

8 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Depinde ce model de placa video e. daca ai ati 5450 iti va merge sacadat.

| tdy explică (pentru Zangetsu):

AAA De fapt nu Am ATI Radeon Hd 3450
Si mai este o problema cred ca nu e de 1 giga placa video imi arata ca e de 512 mb cand am xp iar la windows 7 imi arata
asta:
Total avalable graphics memori: 895 mega bait
Dedicated video memory : 128 mega bait
Sistem video memory: 0 mega bait
Shared sistem memory: 767 Mega bait
Asta inseamna ca e de 1 giga sau de 800 mega?

| tdy explică (pentru tdy):

Ce zici ar merge

| Zangetsu a răspuns (pentru tdy):

Eu cred ca iti va sacada. placa video e de 512 dar are o functie numita hyper memory care se poate folosi de o parte din memoria ram pentru a creste memoria disponibila placii video.

| tdy explică (pentru Zangetsu):

Dar la the run nu-i trebuie 4 giga ram si imi merge bine doar ca masina se intoarce prea greu dar asta nu-i problema dupa ce trec de tren si incepe jocul mi se opreste se blocheaza tot timpul asta inseamna ca nu imi va merge
treburi sa-mi iau rami sau placa video eu zic ca rami?

| Zangetsu a răspuns (pentru tdy):

Cerintele minime cer 2gb de ram, iar cele recomandate 4gb, ai putea sa mai iei 1gb de ram dar daca iei 2gb va trebui sa schimbi windows-ul cu unul pe 64biti deoarece cel pe 32 de biti poate utiliza doar 3gb de ram. Si in legatura cu placa video, placa ta e mai slaba decat cea specificata in cerintele minime ale jocului(hd 6480). daca ai putea face un efort sa iei un HD 7750 sau 7770 (500 de lei) ar fi nemaipomenit.

| tdy explică:

Asta am vrut sa intreb si eu exact aceste detalii le am tot acel pocesor tot acei rami dar am placa de 800 de mb ati radeon HD 4350 simi merge sacadat trebuie placa de 1 gb?

| goshty a răspuns:

Merge fara probleme. Bafta!