| R4V3N a întrebat:

Joc un joc numit Roblox (pentru cei ce stiu de el) si am gasit un site "beta" pentru teste numit gametest1.roblox.com si doresc sa imi iau OBC (Ostrageous Builders Club) care e 349 de dolari pe gratis pentru ca pe acest site e posibil. Cand dau pe Buiders Club si pe OBC, dau pe credit card si formularul acela e deja completat. Ii dau pay si imi zice sa astept putin. Eu astept si dupa 3 secunde imi da aceasta eroare : ERROR: We are unable to process this transaction. ROBLOX enforces a charge limit of $100 per credit card, per 24 hours. If you wish to exceed this limit or you believe you are receiving this message in error, please contact Customer Support by phone at (888) 858-BLOX or by email at info@roblox.com. Nu stiu ce sa fac si am dat request pe mess la serviciul clienti de la roblox si nu mi s-a raspuns. Va rog ajutati-ma si ziceti-mi cum se poate lua si sa mearga. Scuzati ca am scris asa de mult.

2 răspunsuri:
| LOLionutLOL a răspuns:

Da a aprut ssitetest.roblox.com
Fa-ti cont dar deocamdata e in reparatii incearca maine.Stiu aasta.De prin iulie nu mai merge.Scuze sad

| Misu_Mihai_1999 a răspuns:

Mai in primul rand la siteul ala nu trebuie sa dai bani ca e o imitatie a jocului original si doi puteai si cauti siteul fakenamegenerator scriai datele acolo la OBC lifetime si dupa erai pe gratis OBC acum siteul s-a desfiintat deci nu mai poti, eu avusesem acolo vreo 23 de conturi OBC pe gratiswinking mai bine intri pe robloxul real sa te faci.