| RazvanMessi10 a întrebat:

SALUT TPU, am si eu o intrebare as vrea sa ma apuc ori de metin2.ro pe serverul volans cu un ninja sa il duc mare si un farmer, ori League of Legends, nu stiu ce alegere sa fac dintre cele doua...a si inca cv metin2.ro imi sacadeaza cand sunt mai multi playeri si am pc de 4 gb ram 1 gb placa video si win7 trebuie sa schimb win pe xp sp3, 2? a si spuneti-mi dezavantajele si avantajele jokurilor dau funda multumesc mult astept multe pareri dau fundulita :X:X tanks watching

1 răspuns:
| badboy10 a răspuns:

Man nu stiu ce sa spun dar iti dau un sfat daca te apuci de metin2.RO specific ro o sa se instaleze o dependenta si eu am jucat timp de 4 ani ro pe mai multe conturi acum 1-2 luni am reusit sa spun stop bani am bagat in exces dar am bagat dar nici eu n-am crezut ca o sa devin dependent dar am devenit usor usor, in momentul accesta inca mai am un contulet de samanca cu multe dar nu ma pasioneaza sa mai intru am pus punct eu spun sa te apuci de L.O.L pentru ca nu creeaza la fel de multa dependenta. Daca ai vrea metin apucate de private pentru ca acolo nu ajunge dependenta din 2 motive importante:1)ori se inchide si nu te mai pasioneaza.2)faci lvl maxim si iteme full repede si consideri jocu terminat intru doar pentru o vb cu prieteni creati acolo. Sfatul meu in esenta este NU METIN2.RO PRIVAT DA DAR NU RO ASCULTA LA UN VETERAN DE APROAPE 5ANI DE JOC.L.O.L MERGE.