| Mafia21 a întrebat:

Cum fac un set universal, sunt sura AM!

Dau Funda celui mai bun set universal!

Răspuns Câştigător
| octavian2007 a răspuns:

Salut! Pui pe 1/5 PV, int, sabie, 2 maini, pumnal pe un singur item de exemplu papuci si 6/7pui tare impotriva razboinicilor si tare impotriva ninja
Pe alt item puitongueV, int si clopot, evantai si sageti si 6/7 tare impotriva ninja, tare impotriva saman sitot asa pe toate accesoriile
Pe arma pui:critica patrunzatoare semi-om(obligatorii)
Pe armura puitongueV, sabie, sageti, pumnal, si evantai si 6/7 pui tare impotriva war si tare impotriva saman.
P.S:Accesorii sunt casca, cercei, bratara, colier, scut
Pe scut pui:Necunostinta semi-om sansa de a reflecta atacul corporal si inteligenta.Ai grija ca pe iteme sa ai atat tare impotriva rase cat si aparare impotriva rase. Daca faci cum ti l-am spus ai un set universal full.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Primesc funda?

2 răspunsuri:
| YouAreTheBest2 a răspuns:

Pai bagi switch-ul daca are si pui pe acc, papuci si armura :max pv, sabie, maini, pumnal si sageti.
pe arma: hh, str, dex, critica si patrunzatoare
pe scut:imun, str, corporal si semi om
pe coif: hh, magie si sageti
pe bratara:pv, hh, magie, patrunzatore
Funda? big grin

| octavian2007 a răspuns:

Salut! 1/5 pui pv, int sabie, 2maini, pumnal si 6/7 tare impotriva ninja tare impotriva razboinic asta este un accesoriu exemplu(papuci)
Pui asa pe toate accesoriile in afara de cercei la care nu pui pv pentru ca nu pica si scut la care pui:Imun la necunostinta, semi-om, int si putere si 6/7 pui ori aparare impotriva ninja aparare impotriva saman nu conteaza ce pui dar sa fie aparare impotriva rasei.
Pe arma pui:Semi-om critica patrunzatoare (obligatorii)si int si 6/7 pui tare impotriva rasei(pentru a da damage mai mare) pe armura pui pv sabie sageti evantai si pumnal si pui aparare impotriva rasei
P.S:In total sunt 7 iteme care le poti pune pe tine:arma,armura scut, papuci, cercei, coif, colier ai grija ca pe 3 iteme sa fie tare impotriva rasei si pe 4 iteme aparare impotriva rasei.Cred ca ti-am fost de ajutor!
Funda?