| Adry4N a întrebat:

Deci am sa trec la subiect,nu vreau sa va plictisesc. Am o problema la un joc,asa zisul Counter-Strike ( Joc de pe STEAM,deci nu este buguit si alte prostii ). Intru pe un server anume,nu conteaza,iar cand sa ma joc mi se tot blocheaza mouseul,face figuri,am reinstalat placa video,are ultimul driver aparut pe siteul celor de la ATI ( AMD ) degeaba. L-am dezinstalat pe asta nou i-am bagat unul mai vechi gasit pe un CD celor de la comunitatea veche LEVEL ( ce-i care faceau pe timpuri CD-uri cu jocuri DEMO si reviste cu ultimele jocuri aparute,ce-i care sunteti generatia mea stiti sigur despre ce este vorba ). Iar daca intru sa ma joc World of Wacraft Wrath of the Lich King nu am probleme.

P.S: Cateodata mai imi apare un ecran albastru ( cand ma joc Counter-Strike ) si scrie cum ca ar fi ceva de la HARD. Eu nu am formatat tot pc-ul, am formatat doar C-ul pentru ca in D am fisiere importante de la LICEU ( poze,referate etc. ).

Ce parere aveti? `Rog doar ce-i care se stiu bine,bine,bine in acest domeniu,nu vreau raspunsuri idioate.

O zi buna, astept raspuns happy.

2 răspunsuri:
| VanHelsinG007 a răspuns:

Ai antivirus? pentru ca nu iti spune chiar degeaba eroarea aia cu hdd-ul

| Adry4N explică (pentru VanHelsinG007):

Am avut antivirus, l-am sters. Cauza? La fel facea.