| Doarunaltutilizator a întrebat:

Dintr-o data mi s-a facut pofta sa vorbesc despre jocurile video nu de astea de acum ci de alea retro gen din 2000-2006 cam asa de pe calculator.
As vrea acum sa vorbim despre GTA3, nu stiu ce sa zic dar la majoritatea oamenilor nu le prea place nu prea mai e jucat,mie personal nu mi se pare un joc nasol,e chiar tare doar pentru ca nu are grafica ca in GTAV asta nu inseamna ca e nasol sau ca e mult mai mic si orasul e mai mic si astea,si acolo poti face multe lucruri distractive.
Cum ar fi sa faci toate misiunile,sa furi masini si barci,sa incerci cum sa pilotezi avionul ala care e aproape imposibil de condus,sa cauti pachetele ascunse,sa te distrezi cu glich-urile,sa faci acele misuni secundare de la taxi,de la politie,de la pompieri, de la salvare sau pur si simplu sa furi masini si sa omori oameni cu sau fara arme sau sa te distrezi cu codurile si sa faci o masina sau chiar un tanc sa zboare.
E unul din jocurile mele preferate sincer sa fiu si acum il joc si sunt aproape pe la sfarsit, de as stii si unde sunt toate pachetele ascunse am doar vreo 87.
Voi ce parere aveti despre el, l-ati incerca_

1 răspuns:
| Doarunaltutilizator explică:

Stiu ca a avut si el momentul lui de glorie dar asta nu inseamna ca daca e vechi de vreo 15 ani nu e bun si acum.
Sunt chiar si jocuri mai noi de prin 2014 cam asa care nu sunt la fel de bune ca si GTA3.