| suculete12 a întrebat:

fac fotbal, si unui coleg de la mine de la antrenament ia luat iphone 5 ca a luat un 7 la mate tatal lui are un club in Bucuresti si foarte multi bani. In schimb eu am numai 9 si 10 pe linie credeti ca este drept? eu am un s2 da de anul trecut si nu am luat bani de la mama am strans eu bani voi ce ziceti ofer funda?happy

Răspuns Câştigător
| gamestoper1998 a răspuns:

Eu zic ca nu toata lumea are parinti cu cluburi, avocati, doctori si alte cele.Nu trebuie sa fii ciudos ca el are iphone 5. Tu in primul rand bucurate ca inveti la excelenta nu ca vezi doamne colegul tau care poate e corigent la mate a luat 7 si a primit iphone.In primul rand dupa mintea me-a un telefon cu android(fie el si cel mai chinezesc)este de 15x ori mai bun ca un telefon cu ios.Aici ajungem la comparati si anume ca androidul este cu mult mai configurabil mai accesibil si mai confortabil decat orice ios de pe piata. Daca ai citit vreodata despre iphone4 ai vazut ca are un processor de 1ghz dual core in timp ce s2 are unul de 1, 2 dual core deci in avantajI, phone 5 avand acelasi processor cu s2-ul tau, fara exgerare! Deci daca esti baiat desptet si evident ca esti iti dai seama ca el nu este din nici un punct in avantaj cu tine, din potriva tu esti cel mai avantajat si nu chiar din punct de vedere al gadgetului si al culturii.

1 răspuns:
| robytzu96 a răspuns:

Si acum crezi ca te potii impotrivii? Eu cred ca nu potii fake nimic, Asta-i viata unii au mai mult unii mai putin! Poate acel baiat acel 7 nu la avut el ....Niciodata. Dar itii spun eu in viata nu cred ca o sa-l ajute Iphone-ul.Dar daca ai si putina minte poate poate. Poate tu macar vei reusii ceva in viata! Si acum fiecare la randu' lui. Altii poate nici Nokia 1100 n- au! laughing