| 423423rw a întrebat:

Imi potate spune si mie de ce dracu pic in asa echipe de proaste pe League of Legends? Am lv 18 joc extraordinar de bine cu Yasuo. Joc 20 de meciuri 15 le pierd! De ce naiba pic cu nobi in echipa care nu stiu sa joace si au level 10 11 12? Cum pot face sa scap de ei sa joc cu altii mai buni eu fac totul aia au cate 10 20 deathuri si eu ma chinui din rasputeri sa castig si castigam uneori ne spargeau aia totu ajunggeau la Nexus lua juma din viata din Nexus si eu singur si cu inca unu am reusit sa ii batem eram full pe yasuo aveam 100% critica ii rupeam de se cacau pe ei. Pic doar cu noob idioti care nu stiu sa joace de loc frate. M-am saturat sa pierd din cauza coechipierilor ce pot face ca sa am coechipieri mai buni? Dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| JustinDaniel a răspuns:

Okey, poti sa iti faci propia echia cu prieteni eu am lvl 29, si mai prind si noob dar si pro conteaza levelu pe care il ai add me pe LoL Dinamickul! GG

Funda?

2 răspunsuri:
| LegendGood a răspuns:

Te-ai certat cu alti jucatori sau ai enervat alti jucatori? Probabil ti-au dat report pentru jucator nepriceput, incearca sa joci draft!

| Wehrmacht a răspuns:

Ma...eu am 30. Jucam la Ranked.Si aici cam la fel.Cretini care nu faceau decat sa comenteze ca nu le convine build-ul tau in timp ce jucau ca dracu'.
Deci eu m-am lasat de LoL.Incredibil ce oameni poti sa intalnesti acolo.