| RiciNow a întrebat:

Joc League of Legend de vreun an cu o pauza de 2 luni, in cele doua luni am observat ca s-au schimbat multe, as avea nevoie de ajutor in privinta cu jungle, am achizitionat campionul numit Rengar si nu prea inteleg cum trebuie jucat in jungla. Spuneti-mi va rog cu ce monstri din jungla sa incep si dati-mi daca va rog o pagina cu maiestrii la Rengar.

Răspuns Câştigător
| Deleb a răspuns:

Depinde, tinand cont ca Rengar nu utilizeaza mana, poti incepe cu golemii, pe care vei folosii smite (aplica buffu care la 3-4 autoatackuri, da stun) si apoi treci la red. Cum rengar e destul de slabut, s-ar putea sa te bata red buffu, asa ca poti incerca sa bagi cele 2 licori (daca e nevoie) si apoi sa il bati.
In rest, stiu ca sunt intemele alea noi, citeste in ce se upgradeaza smite-ul (cred ca cel rosu e mai bun) si apoi la alta, depinde cu cei ai tu nevoie, ad, health.
Nu ai nevoie de o pagina speciala de mastery pentru rengar, poti folosii ad standard cu 5%cd.

1 răspuns:
| PiciuSeJoaca a răspuns:

Incepi cu broasca aia de langa blue, apoi blue si red... Restul vine de la sine big grin. Fundita? puppy dog eyes