| Cosmin1095 a întrebat:

nu credeam ca o sa ma joc vreodata jocul asta dar de plictiseala ma joc asa sunt nou in metin2 si ma intereseaza de unde fac rost de armuri cum fac le cumpar de la ala din sat si dupa mi le fac eu +1+2+3+4 sau cum?

Răspuns Câştigător
| DarkSasuk3 a răspuns:

Am multa experienta in jocul asta, iti voi explica: Fiecare Jucator de Metin2, trebuie sa aiba o armura care se gaseste in Map1(acolo unde te-a dat), vei trece de pod, si vei ajunge in centru...pe-acolo se afla "Negustorul De Armuri", el are multe armuri dar fiecare clasa de caracter are armuri specifice rasei, si desigur nivelului..vei gasi acolo daca esti incepator "Platosa de Calugar"(desigur daca esti razboinic), daca esti ninja "Azur-ul", saman si sura-ul se deosebesc imediat

1 răspuns:
| blooDyFox a răspuns:

Pai... Prima data cand incepi jocul stii ca iti da o sabie +0. Dupa ce faci level iti vor aparea ca misiuni "Sarcina 1 " cand o termini vei primi o Armura specifica caracterului tau. Si tot asa. la level 2 primesti un scut la level 3 un coif. Orcum din sarciniile astea primeste doar itemele de lv1. Daca vrei altele exista negustorul de armuri care are armuri pana la lv 26. Restul armurilor de level mai mare iti pica la mobi(monstrii).
Ca sa le faci +1 +2 +3 +4 te duci la fierar si pui armura/arma/coifu/scutu pe el si iti va aparea pe acolo pe jos cat yang iti trebuie si ce iteme iti trebuie ca sa-l faci +. Cu cat il faci + mai mare cu atat costa mai mult si creste sansa sa se sparga. happy Daca vrei sa nu-ti sparga itemele poti sa folosesti un bless insa acesta costa destul de mult sau mai e o varianta : Fierarul breslei creste cu 10% sansa de succes insa iti cere mai multi banihappy Sper ca te-am ajutatbig grin.