| Root4004 a întrebat:

Vreau niste sfaturi de gameri happy Daca configuratia PC-ului urmator e buna:

Motherboard: Gigabyte B85-HD3
CPU: Intel® Pentium® G3258, 3.20GHz
Videocard: AMD Radeon R7 250 1GB
RAM: DDR3 4GB (daca e bag pe parcurs)

Nu vreau sa-mi duca nu stiu ce jocuri de ultima generatie. Ceva gen Payday 2, Borderlands 2 cu grafica pe medium. Nu sunt pretentios.

Si, ce e mai bun? CPU AMD; VIDEO AMD sau CPU INTEL; VIDEO NVIDIA sau CPU INTEL; VIDEO AMD

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

E slaba, dar destul de bine echilibrata. Cu un cooler de maxim 80-90 RON ar trebui sa poti duce procesorul ala la 4 GHz fara probleme. Borderlands 2 ti-l duce cu tot la maxim, stai calm. De Payday 2 nu stiu exact ce sa zic. Legat de "ce e mai bun", iti dai seama cit de stupida e intrebarea, nu? Depinde de buget si ce cu ce compari. Nu compari mere cu pere ca iese nuci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun e CPU Intel cu placa video Nvidia pentru un consum mai mic de curent si temperaturi mai joase dar Nvidia si Intel sunt in general mai scumpe. Configuratia e ok, daca nu vrei sa joci pe ultra. Iti recomand sa faci overclock la procesor pentru ca G3258 ajunge usor la viteze de peste 4.0 GHz. Pentru asta, iti recomand sa iti cumperi un cooler custom, nu obligatoriu foarte scump dar de calitate, gen Cooler Master Hyper 212 Evo.

| LuciWv a răspuns:

Ar trebui minim 8GB ram.
Daca te gandesti sa cumperi acest PC iti zic sa mai adaugi la buget si sa iei ceva mai bun.
PC-ul asta nu e pentru Gaming, mai mult pentru birou.
Daca deja il detii, cumpara inca o placa de memorie de cel putin 4GB care ar costa in jur de 200 de lei, procesorul e acceptabil, placa video destul de buna dar nu foarte.
Dar jocurile gen Payday 2 cred ca til duce la High daca mai adaugi 4GB ram.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LuciWv):

A spus ca nu vrea sa joace jocuri AAA la setari mari, deci nu are nevoie de atata memorie.

| LuciWv a răspuns (pentru anonim_4396):

Da? dar PC-ul asta nu-i deloc pentru gaming, daca ar schimba procesorul si ar mai pune 4GB ar mai zice, dar jocuri mai slabe ca PD2 ii merg perfect.