| GoDiePlease a întrebat:

Salut tuturor! Vreau sfaturile gamerilor. in special cei care joaca cs go, sau cs in general si sunt profesionisti. Sunt gradul nova master in cs go(un rank destul de bunicel, unde toti sunt destul de bunicei) si am o problema ca imi pierd forma in cs. o zi joc beton, sunt primul timp de 7 meciuri la rand, 30+ de kill-uri fiecare meci, fara nici o problema si stau lejer, iar a doua zi. daca fac 1 kill dupa 7 runde e bun (ratez mult, ma panichez, nu mai am aceeasi viteza de reactie si simt ca joc mult mai slab). Deci intrebarea mea este, cum pot sa fac ca sa raman constant si sa joc mereu bine? Tin sa amintesc ca nu neaparat in acest interval de timp se intampla, pot fi in forma mai mult timp iar apoi sunt varza cateva zile si imi revin.

Răspuns Câştigător
| Stefan1219 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate a doua zi(dupa ce prima zi te-ai jucat foarte mult timp) nu mai ai aceeasi "pofta de joc"? Spun din experienta, de exemplu joc 2-3 jocuri intr-o zi dar nu mereu am momente cand joc 7 si momente cand stau chiar o saptamana fara a ma juca CS:GO eu unul imbin gaming-ul cu urmaritul serialelor, lucruri ce imi "omoara timpul" cand sunt plictisit si nu am cu cine merge pe afara.A da si mai tine si de echipa, daca joci cu noobi in echipa normal ca nu ai nici un chef sa mai joci.
P.S.:http://steamcommunity.com/id/stefan1912/ ->profil steam(mg1).

0 răspunsuri: