| JustiNkov a întrebat:

Salutare, am si eu o intrebare de ce nu imi merge gta san andreas? happy am cd original happy
imi da ceva eroare sad

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Jocul e, in muma lui. Uite o idee - incearca sa activezi serialul pe Steam si sa downloadezi jocul acolo, nu te mai complica cu discul. In principiu orice joc retail, daca are serial valid si e disponibil in Steam, il poti activa in Steam cu serialul respectiv si nu te mai complici sa bagi discul in unitate.

15 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Fiindca iti da "ceva eroare" si nici macar nu esti in stare sa pui o intrebare ca lumea. Vrei sa ghicim noi ce eroare iti da si ce ai in calculator?

| JustiNkov explică (pentru KodrutZ):

Imi da eroare it not original disk happy

Mai imi da it not original disk
:/

| KodrutZ a răspuns (pentru JustiNkov):

Deci nu ai disc original... De unde l-ai luat?

Am disc original
din media galaxy
e original am desenul pe carcasa si pe cd happy

Si implus era sigilat

Pai dim media gaalaaaaxtyy sdaa

Mergi cu el inapoi in magazin.

Pai am fost si au spus ca e imposibil sa nu mearga sad asta-i Romania fraate sad

Nu, asta este consumatoru' roman care e molusca si nu stie ce drepturi are. Si tu ti-ai luat coada intre picioare si ai plecat, nu? Trebuia sa zici doua chestii foarte simple, fara sa te agiti, fara galagie:
1. As dori sa discut cu seful dumneavoastra.
2. Cind venea seful, ii ziceai foarte frumos: "Nu as dori sa apelez la APC, asa ca m-am gindit ca dumneavoastra sinteti in masura sa ma ajutati pentru a rezolva aceasta problema pe cale amiabila." dupa care ii explica-i frumos despre ce e vorba si daca zicea cumva ca e imposibil ii propuneai sa mergeti la un calculator de acolo sa instalati sa vada si el sau scoteai telefonul si sunai la APC. Puteai eventual plusa adaugand "Daca nu putem rezolva asa, imi pare rau dar trebuie sa imi sun prietenul de la APC."

As fi mers dar nu sunt sigur daca e devina jocul am incercat pe 2 pc-uri si nu a mers mersi oricum happy

Ai dreptate imi merge

Jocul e, in muma lui. Uite o idee - incearca sa activezi serialul pe Steam si sa downloadezi jocul acolo, nu te mai complica cu discul. In principiu orice joc retail, daca are serial valid si e disponibil in Steam, il poti activa in Steam cu serialul respectiv si nu te mai complici sa bagi discul in unitate.

| JustiNkov explică:

Mersi! :* o fundawinking

| hal a răspuns:

Probabil ca are virus

| JustiNkov explică (pentru hal):

Cum sa aiba virus daca am cd-ul original cumparat? tongue