| Djiuty a întrebat:

Salutare, am un cont de Snapchat pe care nu mă pot loga, știu id-ul și parola dar îmi era activata funcția de logare cu 2 factori și între timp am pierdut numărul de telefon...
Întrebarea este dacă am vreo șansă să mă pot loga cu id-ul și parola fara acel cod ce îl primesc pe numărul vechi... ofer 100 de lei, transfer pe loc... Mulțumesc pentru ajutor.♥️

1 răspuns:
| CiobotaruValentin a răspuns:

Salutare.
Din păcate, la Snapchat, dacă ai activat autentificarea cu 2 factori (2FA) și ai pierdut accesul la numărul de telefon asociat pentru codurile de verificare, e destul de complicat să intri fără acel cod. Totuși, poți încerca următoarele:
Recuperare prin e-mail: Dacă ți-ai setat un e-mail de recuperare, încearcă să vezi dacă poți primi codul 2FA acolo sau să resetezi accesul.
Coduri de backup: Dacă ai salvat codurile de backup când ai activat 2FA, le poți folosi pentru a te loga.
Contactează suportul Snapchat: Explică-le situația — că nu mai ai acces la numărul de telefon și nu poți primi codul. Uneori, după verificări suplimentare, îți pot oferi o soluție.
Reinstalare și reautentificare: Nu e o soluție garantată, dar uneori o reinstalare poate ajuta, deși fără codul 2FA, tot nu te vei putea loga.
Dacă nu ai coduri de backup și nici acces la e-mail sau număr, șansele sunt mici, pentru că 2FA tocmai asta face: să prevină accesul neautorizat, chiar dacă știi parola.
Îți recomand să verifici dacă ai vreun cod salvat, sau să contactezi rapid suportul Snapchat. Dacă vrei, te pot ajuta să formulezi un mesaj pentru ei!
O seară frumoasă!