anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

e cineva pe aici care stie ce si cum trebuie sa faci ca sa realizezi un server de metin de la primul pana la ultimul pas?

8 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Prima oara trebuie sa cumperi hostulwinkingiti vor da ei tot (cam 40 de euro pe luna unul bunicel)
apoi domeniul de unde pot descarca fraierii jocul(10 euro parca)
si un tehnician bun care sa iti rezolve bug-urile

| anonim_4396 explică (pentru SergiuBoss11):

Dar nu pot sa nu il hostez ci doar la mine in pc sa editez clientul, sa il testez, si toate cele. iar daca vad ca o sa iasa ceva cat de cat ok sa il hostez dupa + domeniu si toate cele?

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si pc bun?

Pai eu zic ca am pc cat de cat ok. sper ca m-ai inteles ce voiam sa zic. nu vreau sa il hostez ci doar sa vad ce si cum iese, sa il editez eu singur, sa pot intra in el chiar daca nu e hostat si sa vad ce si cum am reusit sa realizez pe acolo. stiu ca se poate deoarece am vazut la cineva, dar nu stiu ce trebuie sa fac pentru inceput.

Chiar si asathinking ar trebui sa cumperi jocul de la astia cu hosthappy, il iei pe cel mai ieftin 10 euro lunar sau daca nu, il descarci de pe un site si risti sa-l iei cu key logger si alte minuni

Si de exemplu zicem ca am luat clientul sau descarcat. pot sa intru in el pur si simplu? sau?

Trebuie sa cauti pe net un tutorialthinking

Am cautat. dar numa prostii gasesc laughing