| nashu40 a întrebat:

Salutare prieteni!
Am nevoie de câteva sfaturi:
-Ce versiune Microsoft Office e mai bună, mai stabilă? Versiunile mai noi chiar au setări sau opțiuni în plus, sau nu merită?
Eu am un clasic și antic 2007, dar sunt mulțumit de el. Un prieten care folosește word-ul extrem de mult, (are versiunea 2010) a întâmpinat o problemă: de la setările paginii i-au dispărut toate setările de format pagină și a rămas activă doar secțiunea A4, iar el are nevoie de A5, pe care o folosește cel mai des și de aceea caută o versiune cu adevărat bună și stabilă, pentru că lucrează extrem de mult la editare.
-Merge să îi instalez eu de la distanță, acelui prieten, dacă la el e kit-ul de instalare, prin AnyDesk?
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Alex765431 a răspuns:

Salut. Da, îl poţi instala tu, cu o sesiune la distanţă, cele mai noi versiuni au foarte multe setări în plus.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Din meniul (text) a office-ului se poate face setarea paginii, la ce marime se doreste.

| nashu40 explică (pentru Bula):

Prietenul spune că au dispărut pur și simplu setările de acolo. În acel meniu, la secțiunea mărime pagină a rămas doar A4 și "mărime specifică", unde poți trece ce mărime dorești, (până acum erau toate) dar dacă încearcă să scrie o mărime anume, nu acceptă programul să scrie ceva, se resetează.

| Bula a răspuns (pentru nashu40):

Sa itre in meniul TEXT pentru reglaje (inclusiv de pagina) si sa seteze ca implicit (default) valorile dorite.
Se poate folosi "Libre Office" (cu licenta libera) si are mai multe optiuni decat MS Office (si eu il folosesc).