| AndreyStan a întrebat:

Sunt nevoit sa caut cativa romani pasionati de jocuri, cu care sa joc MTA DayZ. DayZ este un mod, jucat prin MTA(Multi Theft Auti) este gratis, acest mod este frumos si distractiv, in loc de viata ai sange, daca esti nimerit de un glont pierzi sange si trebuie sa te bandajezi, cauti corturi pe care le plantezi si iti pui itm in ele, masinile, elicoptere si motocicletele se gasesc cam rar si nu au roti sau motor, eu am 2 masini BOBCHAT reparate cu rezervorul plin si am multe arme bune.Cine vrea sa joaca cu mine? Caut mai multi coechipieri, deoarece acest joc este amuzant cand ai o echipa. Vom merge sa cautam mancare si bauturi, lucruru de medecina, iar eu stiu un loc in care se pune o masina si unul in care se pune o motocicleta SANCEZ. Astept cereri de coechipier. ACEST JOC ESTE GRATIS. LASATI MESSENGER-UL VOSTRU SI VA CONTACTEZ EU PENTRU A VA SPUBE CUM IL INSTALATI. SI VA PROMIT CA AM SA MAI PUN CATEVA INTREBARI LA CARE VA DAU FUNDA CELOR CARE SUNTETI IN ECHIPA CU MINE.

7 răspunsuri:
| doarintrebatima a răspuns:

Ai mess?

| DopeNope a răspuns:

Sallut sunt eu interesat de oferta da-mi IP-ul sv-ului si putem incepe
messul meu: n3lu_m11
skypeul meu: nelu mihaila (si am o poza cu un anime)

| Sub-Zero_Sorin_1991 a răspuns:

Mg_x20009 id-ul meu de skype care doreste sa joace sa ma cautewinking

| Raku_Dany_1992 a răspuns:

Stiu eu un server de MTA:SA dar nu este de dayz, este de Stunt/Drift/Freeroam si real mods dar te rog intra si incearca-l sa vezi ce fain e. Are 30-40 jucatori romani zilnic! IP:88.208.235.26:22103

| Tazmanian_Diavolu_1989 a răspuns:

Am ieu server mta dayz te astept pe el mtasa://188.241.14.13:22003 va astept pe toti

| Ignat_Stefan_1997 a răspuns:

Ai skype

| Seby12314 a răspuns:

Imi poti spune pe ce server joci?