Habar n-am, am scris cu ochii inchisi si cuvantul ala mi-a iesit.
Ce jocuri te-au captivat? spune de ce si ce preferinte ai.
Seria GTA ( in special IV & Episodes From Libery City )
Seria Penumbra
Seria Flatout ( in afara de 3 )
Seria Obscure
Mafia 2
Seria Prototype
Seria Splinter Cell ( le-am terminat toate in afara de D.Agent si de Blacklist )
Seria Assassin's Creed e foarte interesanta si plina de cultura ( le-am terminat pe toate )
Seria F.E.A.R.
Sunt extrem de multe serii pe care le-am gatat. Acum chiar nu mi le pot aminti pe toate. Jocurile horror sunt preferatele mele ( sau cele adventure ). Dar de regula joc orice joc care are o poveste frumoasa, o grafica decenta. Tu?
Blacklist isi are un loc rezervat in D-ul meu. Ieri am inceput Brotherhood, nu ma captiveaza seria AC dar macar nu-mi trezeste plictiseala. Am terminat peste 70 de jocuri, am jucat peste 200 de jocuri, posibil mai multe de-a lungul vietii. Doua m-au captivat, o franciza m-a marcat si am avut privilegiul la un sneak peak la o lume cum mi-am imaginat-o eu. Mass Effect care ti-o recomand si sper sa-ti placa. Este cea mai tare franciza din istoria gaming-ului si foarte vasta. It's a fact
Povestea si sfarsitul fiecarui installment depinde de tine, e un RPG-TPS. Trebuie sa termini fiecare joc de cel putin trei ori, ca sa treci prin toate experientele/optiuni care ti se dau. Are multe DLC-uri, gay romance, un storyline exceptional care nu se invarte in jurul protagonistului, au facut in asa fel incat sa te atasezi si de ceilalti membrii ai echipei, relatiile dintre ei si personalitatile lor sunt diferite si interesante. Este un full set, de la conversatii amuzante, inteligente pana la soundtrack-uri. Am terminat ambele jocuri Prototype in peste 20 de ore. Cauta colectia Clive Barker - horror.
Sa nu exageram cu Mass Effectu'. Fallout ai jucat? ME 1 e super, dupa aia au dat din stingul in dreptul, ME 2 fiind o mare dezamagire si ME 3 o porcarie pentru imbecili. Esti amuzant la faza cu "cuvintul ala mi-a iesit".
Tipule, daca nu intelegi o expresie sau nu-ti place, asta nu inseamna ca habar n-am ce vorbesc. Vezi cu ce masca te afisezi, ca nu esti vreun intelept cu o inteligenta eterica ca sa iti poti permite sa iei omul peste picior. E evident ca habar n-ai ce inseamna un joc bun, lasand deoparte preferintele pentru jocuri. Am jucat putin Fallout New Vegas, e post-apocaliptic. Stiu calitatea lui si nu coboara din topul celor mai bune jocuri. Nu te mai astepta la vreun reply de la mine, cand ai impresia ca numai imbecilii joaca Mass Effect 3 de parca i-ai cunoscut si preferintele in jocuri au de-a face cu inteligenta.
Frumos
. Deabea astept sa pot juca Blacklist! Voi incerca seria Mass Effect. Din Clive Barker am jucat Jericho, nu prea mi-a placut ( + ca este foarte prost optimizat, aveam sub 45 de FPS pe detalii fullhd+rez HD. ). Anul asta vor iesi o gramada de jocuri frumoase ( Watch Dogs, A.C. IV, GTA V, BF.4 etc ), la cat de mult vreau sa le joc nici nu sunt in stare sa le tin minte numele pe moment
. De asemenea mi-a placut in mod special seria Metro. Cam grele jocurie dar au o poveste interesanta. Penumbra iarasi mi-a placut. Amnesia nu prea m-am jucat sincer, vreau sa vad ce va fi de The Machine For Pigs ( sau cum e numele. ). Daca mai ai recomandari de jocuri horror oricand poti sa-mi lasi reply. Foarte tare mi s-a parut seria Dead Island. Cei de la Techland fac o treaba buna, sunt chiar interesat de noul lor joc Dying Light! pare foarte interesant, dar cerintele sunt cam maricele. Ceva gen RPG mi-a placut Skyrim, dar m-am lasat de el ( imi manca mult prea mult timp... efectiv jocul ala nu te lasa sa-l parasesti
asa ca am ales sa nu-l mai joc, chiar daca are niste DLC-uri faine si un storyline captivant ).
Astept de asemenea Watch Dogs, Lost Planet 3, Saints Row IV, GTA V, A machine for pigs, sper si eu sa fie mai reusit. Wrath of the Malachi, S.T.A.L.K.E.R (cred ca stiai de asta deja), Singularity, Cryostasis - horror. Am terminat Resident Evil 6 si Revelations, intrau la horror dar pentru mine au fost de actiune. Vezi R.E 4 nu l-am jucat dar pare mai horror decat restul. Alan Wake e sinistru dar cred ca merita o sansa. Bioware (Montreal) ma au ca fan si Ubisoft. Am pus ochii pe un MMORPG, in general nu sunt cu ele. Final Fantasy IV : A Realm Reborn, dar e p2p asa ca nu joc. Va aparea a treia nuvela Metro 2035, asta inseamna ca trebuie sa ne asteptam la un al treilea joc.
"Pentru imbecili" nu inseamna "toti care il joaca sint imbecili".
Foarte tare. Deabea astept sa vad ce va fi de Metro 2035! AlanWake m-am jucat, e foarte bine realizat, cam greut dar merge. Stalker nu-mi prea place, Singularity l-am jucat in trecut pana la jumate cred dar am pierdut dintr-un motiv sau altul save-urile si nu l-am mai luat de la inceput. Cryostasis nu prea ma atrage, intr-adevar are o tematica destul de ok dar nu e genul meu, l-am jucat acum ceva ani. Daca tot esti cu Gaming-ul fa-ti cont pe GameDebate ( eu am si sunt foarte multumit de site, din toate punctele de vedere.
Sunt cu jocurile de aproape 15 ani
am fost pe GameSpot si IGN pentru cateva zile. Pe IGN sunt multi nebuni, dar sunt destule sectiuni, fiind cel mai mare website pentru gamers. Am un cont pe Bioware, il facusem normal sa-mi inregistrez jocurile Mass Effect, dar nu merge cu key generator. Gasesti chestii interesante, doar daca esti un fan de-al francizei Mass Effect, seria Dragon Age, Doar ce-am iesit din Brotherhood si observ update-urile caracterului, are miscari mai spectaculoase, fuge putin mai repede sau am uitat deja viteza din celelalte. Si Roma! in sfarsit vad Roma
care mi s-a parut interesant si pare ca are o calitate mai buna, e GamesFaqs dar nu m-am inregistrat. Oricum, daca vei vedea pe cineva cu numele asta, inseamna ca eu sunt. Am nume unic
atata timp cat nu mi-l fura altii lipsiti de creativitate. Am uitat de Rainbow 6 : Patriots, presupun ca il pui in lista. Au sarit astia de pe filelis1 pe Blacklist si nu prea stau la seed-uri, asa ca mai balesc in seara asta si maine il iau Se lucreaza la un joc Cyberpunk 2077, momentan am vazut doar trailer-ul si cred ca atat primim pana nu-i terminat.
Pai atunci nu ar trebui sa te iau la pertu, sau?
. Ma bucur sa mai gasesc pe cineva pe acest site care ii interesat de gaming ( bineinteles, vorba ta, gaming nu metin si cs ). Rainbow six arata destul de interesant, Cyberpunk la fel. Ce sa zic, seria A.C. m-a captivat de la primul joc aparut. E chiar foarte tare! ( acum na, fiecare prinde la jocuri diferit, nu? ). Am gasit playlist-ul celor de la R* pe YT., am re-vazut tot content-ul de la GTA V si sincer, am o ciuda ca nu iese si pentru PC in 17! Dar pana apare ma mai joc E.F.L.C., incerc sa completez toate prostiile de Gang Wars si racing. Ce m-am mai jucat de curand este un joc numit Gone Home ( a iesit in 15 luna asta parca ). Ma tot gandeam ca e asa o iroseala de atmosfera si mapa pentru jocul ala, avea potential 100% pentru un horror care sa te zbarceasca putin pe piele
. De curand eram pe punctul de a termina jocul asta de are loc in Paris, cum ii zice ca imi scapa... asa Remember Me dar a fost nevoie sa-mi refac Windows-ul de urgenta si am pierdut salvarea ( norocul meu era ca am salvat cam pe la sfarsitul jocului, nu a fost mare paguba. Oricum sincer jocul devenea plictisitor, numai combat. ). Ce RIG ai?
.
Am jucat CS cativa ani buni cand eram un copchil. Brothehood presimt ca o sa-mi placa mai mult decat celelalte doua, dar nu spun care-i mai tare pana nu termin Revelations si III-ul. Apreciez AC ca are istorie, locurile sunt reale si putem vizita virtual orasele, sunt un mic fan al lui Da Vinci si mi-a placut ca a avut rolul unui prieten bun al asasinului. Baga-te pe Saints Row the Third, e ca GTA. Gone Home imi aminteste de Silent Hill. As fi vrut Heavy Rain sa joc, emana o atmosfera placuta si mai ales daca il joci cand ploua afara. Acum o saptamana si ceva am sters Remember Me, storyline similar ca celelalte, prietenul care te ajuta mereu devine boss-ul, ideea cu memoriile mi-a placut desi seamana cu unele plot-uri din filmele distopice. Gameplay-ul nu m-a impresionat. Am un jaf cu un Radeon 5470. Trebuie sa-mi stearga contul astazi, dar ma gasesti pe BioWare.
Hai sa zicem ca Saints Row III mai merge ( asa, tras de par ) dar IV-ul deja e o tampenie in opinia mea. Incepi ca un gangster ( in primele II ) si apoi ajungi sa fii " superman "? E ca si cum cei de la R* ar face urmatorul GTA VI ca personal principal un om cu mutatii genetice
. De ce iti sterge contul? Ai enervat pe vreun admin ceva?
Nu, n-am nici-o treaba cu lumea. E misto ca am mai gasit un fan al francizei Mass Effect si tu care vad ca iti plac jocurile. Dar in rest nu ma incanta destul. Am vazut ca au luat-o pe aratura dar nu e prima data. Saints Row 2 e un joc serios, al treilea e mai pervers decat GTA. Daca al patrulea nu si-a pierdut stilul de umor, nu ma deranjeaza chestiile supernaturale. Totul e random in joc, merge jucat cand estifumat.
Da,asta da
. Intr-adevar, pe TPU nu prea sunt gameri seriosi, iar cei care sunt de obicei nu stiu sa-si valorifice rig-urile sau nu au interes in a o face. Eu ajut cat pot pe cei de la categoria Jocuri PC / Online, sunt destui care au nevoie sa li se creeze configuratii sau sa primeasca sfaturi pentru upgrade. Sincer sa fiu nici pe mine nu m-a deranjat chestia ca esti un "batman" in S.R., dar sa sari de la seriozitate la caterinca e asa putin aiurea, nu ca ideea in sine ar fi rea pentru o alta serie
.
Nu e serios deloc jocul si diversificarea tine plictiseala la rece. E mult mai palpitant ca orice care te intereseaza, sa faca o schimbare radicala, chiar prin surprindere. Nu sunt tari surprizele in jocuri? Imi plac jocurile cu elemente noi care nu le-am vazut pana acum, imprevizibilitatea inseamna entertainment de clasa 1 pentru mine.
Ai totala dreptate. Si mie imi plac jocurile diverisifcate. Vezi ca o sa iti las un mesaj in privat!
Orice schimbare e binevenita in gaming. Daca tineau seria Saints Row tot dupa modelul Saints Row II devenea plictisitoare.
Nu prea ar trebui sa ai asteptari de la Brotherhood (mult mai furmos II ). Revelations sigur o sa iti placa, mai ales ca e cel mai bun din serie (dupa parerea mea).
Cat despre III, are cam multe "buguri", lucru care devine enervant la un moment dat.
Ar mai trebui apreciat la assassins creed cat de bine au legat jocurile intre ele. Daca faci absolut toate misiunile secrete (secundare) in II si brotherhood o sa observi cat de bine se motiveaza in jocurile urmatoare (in III si IV in special)
De exemplu daca o sa joci brotherhood si o sa faci misiunile lui Leonardo da Vinci, vei ajunge intr-un loc unde vei gasi niste coordonate care sunt de fapt coordonatele templului celeialte civilizatii (locul unde are loc actiunea in III dupa ce este descoperit de Desmond in Revelations). Acum nu stiu daca ai priceput ce am scris eu p'aici
.
Sigur... de preferat seriile :
assassin's creed (abia astept IV)
call of duty (abia astept fantomele
)
battlefield (abia astept IV
)
Mafia
Am terminat si eu multe serii de jocuri, dar acestea mi-au placut cel mai mult (ca "gameplay" in special)
Tin sa mentionez jocul preferat : Call of duty :MW2. Ador suspansul si momentul in care moare Ghost... atata drama.