| Alex_Constantin_1993 a întrebat:

Va rog din suflet jucatorilor de metin, vreau si eu un set 1v1 perfect pentru war mental, specificat calumea ca de ce aia si nu aia, va rog din suflet, dau milioane de funde, va rog mult

1 răspuns:
| oParadox a răspuns:

Hey. Deci legat de un war mental. Din punctul meu de vedere warul este caracterul care are cel mai mare dmg. deci. sa incepem cu arma. de preferat una pe o mana. pentru a lovii si cu hiturii.
Arma:
1.semi-om (este obligatoriu si cel mai important bonus pentru orice caracter)
2. Putere (necesara unui war)
3.Dexteritate-Sansa de otrava(aici depinde de tine, eu prefer dex din cauza ca dex ajuta si la eschiva, dar si otrava e utila mai ales pentru hituri)
4.Vit. Farmec (acest bonus reduce timpul de asteptare pentru a folosi un nou skill deci e util mai ales pentru un war mental care se bazeaza pe skiluri)
5.Critica(utila )
Am ignorat patrunderea pentru ca nu mii se pare foarte importanta pentru un war mental.
. Pietre.
1. Farmec
2.Critica
3.Rasa

..Armura.
Pv
Aparare (sabie, etc)
Vit Farmec (am explicat dc e util mai sus)
Daune vor fi absorbite de PV
si valoare atac (precizez ca pentru un sura am foloseste aparare vant, pentru un saman leac folosesti aparare trasnet ...etc.)

...Coif :...
10 semi oameni
15 rez magie
30 regenerare PV
sansa de otravire
viteza de atac(precizez ca pentru un ninja arc folosim evitare sageti, sura am-vant...)

..Papuci.
pv
aparare
critica
viteza de atac
sansa de blocare

..colier.
pv
aparare
critica + patrundere (depinde de colier)
regenerare pv
sansa de blocare

..scut.
12 Dex
12 STR
Necunostinta
Sansa de-a bloca un atac corporal
semi-om(daca e am observat ca pe unele metine nu apare si pe altele da ) in caz contrar Sansa de-a reflecta

. cercei. abanosi de preferat pentru ca ofera putere si pv dar asta depinde de evolutii
semi oameni
aparare 1
aparare 2
aparare 3
rez la otrava