| radu85 a întrebat:

Voi ce ati alege? wow cataclysm sau metin2 ro? de ce? funda!

Răspuns Câştigător
| WindWalk_2684 a răspuns:

As alege WOW, dc? deoarece este un MMORPG mai complex, iar comparatia dintre metin 2 si WoW e ca si cum ai compara un trabant cu un BMW. Nu trebuie sa dai neaparat bani, exista si servere private de WoW care te invata cum sa il instalezi pentru a juca pe ele. Desigur daca abia ai inceput sa joci jocuri online mai bine joci metin 2 si apoi WoW. Uite aici un site cu top de servere private pentru MMORPGuri (Massively Multiplayer Online Role Playing Games) inclusiv WoW http://www.xtremetop100.com/.
Iti recomand sa joci Perfect World International (http://pwi.perfectworld.com/), e un joc destul de prietenos, e free 2 play si poti gasi si servere private daca te plictisesti pe serverul oficial.

16 răspunsuri:
| tauretee a răspuns:

Eu unul as alege wow dc? metin2 e ca un drog te prinde de nu mai iesi nu pot spune ca alte jocuri nu te prind in lumea virtuala si wow nu am incercat niciodata...il voi incerca acum

| har a răspuns:

Wow cataclysm, si probbil orice alt wow pana si wow clasic e mai bun :I

| cristi1212 a răspuns:

KostaM aici s-a cerut parerea fiecaruia. Nu ai tu niciun drept sa-i faci idioti pe cei care au ales metin2 ok? Singurul idiot de pe aici esti tuhappy Fiecare are dreptul la opinie fara sa fie jignit de unul ca tinewinking De bagat virusi toate jocurile online baga virusi, pana si metin2. Conteaza ce fel de anti virus aihappy poti avea unul care face fata sau unul care e praf si in 2 zile nu mai poti deschide calculatorul. Sunt cam off topicbig grin Eu am jucat si wow si metin si imi place mai mult metinul, te atrage mai multhappy

| Crazy_2020 a răspuns:

Metin 2 ro pentru ca este mai super eu una asta recomandwinking

| bob4rap a răspuns:

Wow logic... metin2 nici nu e joc e o porcarie oh go on compara trailerele celor 2 jocuri si vei vedea diferenta. sau compara 22 gb de cataclysm vs 800 mb de metin gandeste si tu... daca preferi sa joci un joc alaturi de copii de 7-8 ani atunci jaoca metin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...toti care au raspuns Metin2 sunt niste ratati:)
Sw33ty probail ai doar 8 ani asa-i? World of Warcraft nu baga virusi:|
Frate eu iti recomand WoW dar nu Cataclysm ci Wrath of the Lich King;) Grafica de 100 de ori mai buna...Jocul este de 100 de ori mai populat.http://www.wowstatus.net/serverlist.php (alege un server de aici) pentru inceput eu ti-as recomanda wow apocalips Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti foarte inteligent daca crezi ca WoW baga virusi...Nimeni nu a avut probleme cu virusi care au jucat WOW.NIMENI! Firma Blizzard este prea serioasa ca sa faca chestii de genul.Cum naiba sa vina un no lifer sa imi spuna mie ca wow pune virusi...Si in primul rand wow cataclysm e acelasi ma sw33tu mai documenteaza-te si numai pierde vremea pe jocuri barbie

| hshs a răspuns:

Metin2 e un rahat, nu un joc!

| Netherions a răspuns:

WoW evident vedeti voi losseri de pe metin wow are:
1)grafica mai buna
2)mai multe rase si clase
3)mai mult spatiu
4)mai multe item-e mai super
5)nu sunt hack-eri cu caru ca la voi
6)are mai muti players decat metin si mai multe servere
Nu cred ca trebuie sa spun mai mult metino-retardati laughing

| laura_7641 a răspuns:

Cu siguranta as alege metin2ro, e un joc super si pentru baieti dar si pentru fete, se descarca usor, si poti juca cu colegi, prieteni, poti sa-ti faci noi prieteni si poti sa faci breasla ta, sa vezi cum este sa fii lider, toti sa re cunoasca.E super, eu am jucat dar acum nu-mi mai merge si mereu merg la varul meu sa joc. Deci eu una as alege metin2ro. Acolo

| laura_7641 a răspuns:

Metin 2 ro cu siguranta!

| Stefan_1330 a răspuns:

WOW,dar la wow trebuie sa-i dai cu bani.1 pentru joc 2 pentru abonament, dar ca si gameplay e de 300000000000000 mai tare decat metin 2.

| catalyyn a răspuns:

Ai un cont pe cataclism te rog

| Sw33ty_1313 a răspuns:

Metin 2! Fiindk cataclysm si world of warcraft baga virusi! Le.am avut si eu p.astea 2 si in 2-3 zile a trebuie sa-mi reinstalez windowsul.(Fundaaa?)

| azoteu2020 a răspuns (pentru Sw33ty_1313):

Pai ca sa joci wow cum trebuie sa ai si un pc bun...

| WoWGamer24 a răspuns:

Eu aleg WoW deoarece este un joc foarte tare cu o Aventura adevarata, pe cand Metin 2 este un joc de retardati inculti care isi pierd vremea jucand acest joc pe care voi il numiti Metin! In WoW QUEST-urile sunt mult mai tari, distractive, grafia e super si gameplayu este cel mai tare pe cand in metin ai quest-uri naspa de ***, te plimbi si bati caini asta-i gameplayu la jocul asta Metin care iti ruineaza viata. Akma legat de patch-uri in wow din 2004 de cand s-a facut primul joc MMORPG World of Warcraft,pana acum jocul a continuat povestea cu acele expansiuni care continua povestea din joc si care adauga mai multe features(continente,mape noi,levle cap, noi mobi, NPC-uri, Bossi, noi QUEST-uri si noi iteme) pe cand la metin 2 din 2004 pana acum au schimbat decat login screen, au adaugat o armura noua, peturi si mounturi dar in metin 2 na bagat mai nimic nou.Si acum legat de furat, pe privatele de metin cele mai multe iteme legendare de ex armele le fura din WoW(ce naiba e asta? Cum sa faci un Metin mai tare furand iteme din WoW->COPIA NU ARE VALOARE)Deci eu aleg WoW, metinul este un joc de handicapati retardati inculti, de aia ziceati k"nu-mi place wow k e in engleza"asta da dovada cat de inculti sunteti si inseamna k nati fost la scoala, deci WoW ramane pentru mine