| Rauldenis a întrebat:

Vreau jocuri PC faine imi merge cele de gen call of duty modern warfare 4, Far cry 2, euro truck simulator 2.
Computerul meu are
Pentium(R) 4 CPU
3.06 GHz
1 GB RAM
Ce-mi recomandati? P.S. dau funda si va rog nu puneti jocuri penale gen grafica call of duty 1 sau prea mari (sa nu depaseasca 6 GB ca am computeru cam plin)

Răspuns Câştigător
| CatalinAlexandru28 a răspuns:

Salut.
Îţi recomand jocurile :
- Outlast (este un joc cu grafica bună şi destul de horror)
- Mafia II (mişto jocul, are grafica foarte bună)
- Call of Duty modern warfare 2 (mie îmi place mult acest joc)
- Gta IV ( joc interesant)
- Sleeping Dogs
- Fifa 13
- Medal of Honor Warfighter
- Max Payne 3
- Blur
Avand in vedere că ai doar 1 GB Ram, nu stiu daca toate jocurile îţi merg.
Fundă? happy

| Rauldenis explică (pentru CatalinAlexandru28):

Inafara de Cod MW 2 si GTA 4 niciunul pe PC-ul ala, dar mi-am facut PC-ul de 20x mai bun big grin
Am 8 GB Ram acum si merge tot pe High-ultra happy

24 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| gamerulyonutz a răspuns:

Ti-as recomanda
Assasin`s cread 2, foarte fain jocu
Assasin`s cread revelation, si asta-i forte fain dar ii scurt jocu
Battfield 2, si asta-i fain dar poti sa-ti faci si Battfield 3 si acu ar trebui sa apara 4
Mass efect 3
Mercenaries 2, nu mi-a placut prea mult dar in fine
Sniper Ghost Warior 2, Deci jocu asta ii bestial, atata mi-o placut de i-am facut reclapa pe toiate forumurile din tara.
Gear of War e foarte greu jocul acesta
Grid 2, si asta-i fain
Watch Dogs, si acest joc este bestial dor ca i cam mare jocu
Inversion, este frumos si acest joc, l-am terminat, groaza actiune tot e in el, pacat ca si-a pierdut fata, in joc laughing
Poti sa le descarci de pe GOOGLE
Dar cu 1 GB ram nu te poti juca nici mario, ce in drequ vr sa te joci cu ata
Iti dau un sfat, iti stangi 2 milioane,
ti pui de oparte si iti cumperi 2 GB rami si o sa-ti mearga jocurile Foarte bine, asculta la baiatu ce spune, ma stiu in PC, am 6 GB ram 5. 00GHz dar m-a costat mult sa mi-l fac asa cum e, si merge foarte bine PC meu, FUNDA!

| Rauldenis explică (pentru gamerulyonutz):

Am bagat in el happy, ma joc tot pe High-ultra, am jucat AC4, DMC 5, BF 3, BF 4, Grid 2, Thief, JC 2 si altele tongue
Uite si SPECS daca vrei :
8 GB Ram DDR 3
CPU : Intel Celeron G1620 Dual Core- 2.7 GHz
GFX/GPU : AMD Radeon HD 7750 1 GB GDDR5 OC DX11
Windows : 7 Ultimate 64 bit laughing
Crezi ca e ok acu big grin ( ar fi culmea sa spui nu XD )

| gamerulyonutz a răspuns (pentru Rauldenis):

Ai de pl ta,, ce pc am eu nu ai tu nici sa-ti vinzi apartamentul laughing)), alai procesor? ala ii un **** in el tongue du-te si vezi-ti de **** si nu te mai da mare, ca de-mi pun pc meu pe langa a tau, te intrec total. + ca eu am 16 GB ram DDR 3 nu ca tine 8, si am Intel core i7 nu un **** si placa video mi de 2 GB 586-bit, deci esti praf

| Rauldenis explică (pentru gamerulyonutz):

Pai daca ala ruleaza tot dc sa dau banii ca un disperat ( cum pari tu -_- )?

| gamerulyonutz a răspuns (pentru Rauldenis):

Ma pis pe ei bani, am panai lume, deci nu-i stres

| Rauldenis explică:

VA ROG nu mai scrieti ca am un PC care poate sa ruleze multe jocuri,( pana acum mi-au mers toate ) deci nu mai e nevoie laughing va rog nu mai scrieti

| adriann12344321 a răspuns:

Saints row third

| Rauldenis explică (pentru adriann12344321):

Merge pe 1 GB RAM? daca merge iti dau funda dar m-am uitat la cerinte si nu merge pe 1 dar iti dau funda dacapui altceva! alte jocuri si ca sa stii sunt fan Shooter si amator RPG dar imi palc ambele mai ales Action

OK

Mass Efect 2, The Chronicles of Riddick, Call of Duty black ops, Operation Flash point, Gta 4, Battle field 2, The lord of the rings:Return of the king etc...

Adrian astea nu merg pe PC ul meu. lool. am avut GTA 4 si mergea ca dracu, black opsu se tot bloca si banuiesc ca stii cum e mai departe. pune ceva gen Call of duty modern warfare sau Darksiders ( mai slab ca darksiders darksiders 1 se tot blocheaza )

SWAT 4, APB reloaded

Iti dai seama ca nici astea nu merg? uitate la cerintele jocului si dupa aia la ale mele! ca numa prea performate pentru pc u meu ai pus

| ningeago a răspuns:

Mai puneti 1Gb sau 2 GB RAM si esti super okey.Cu 1GB nu prea ai variante.

| Rauldenis explică (pentru ningeago):

Daca erai atent ai fi vazut ca mi-am bagat 8 si mi-am schimbat toate piesele din PC

| Pandelea_Micky_1998 a răspuns:

Incearca Operation Flashpoint: Red River gen call of duty modern warfare vezi daca iti place daca nu sa imi spui sati mai dau idei

| yTz a răspuns:

Ce placa video ai?

| Rauldenis explică (pentru yTz):

Radeon 1600 series

| davidschizcamaca a răspuns:

Bully,super meat boy, swat 4, counter-strike source, team fortress 2, ghotem city impostor, garrys mod, half-fife,...