Salut.
Îţi recomand jocurile :
- Outlast (este un joc cu grafica bună şi destul de horror)
- Mafia II (mişto jocul, are grafica foarte bună)
- Call of Duty modern warfare 2 (mie îmi place mult acest joc)
- Gta IV ( joc interesant)
- Sleeping Dogs
- Fifa 13
- Medal of Honor Warfighter
- Max Payne 3
- Blur
Avand in vedere că ai doar 1 GB Ram, nu stiu daca toate jocurile îţi merg.
Fundă?
Inafara de Cod MW 2 si GTA 4 niciunul pe PC-ul ala, dar mi-am facut PC-ul de 20x mai bun
Am 8 GB Ram acum si merge tot pe High-ultra
Ti-as recomanda
Assasin`s cread 2, foarte fain jocu
Assasin`s cread revelation, si asta-i forte fain dar ii scurt jocu
Battfield 2, si asta-i fain dar poti sa-ti faci si Battfield 3 si acu ar trebui sa apara 4
Mass efect 3
Mercenaries 2, nu mi-a placut prea mult dar in fine
Sniper Ghost Warior 2, Deci jocu asta ii bestial, atata mi-o placut de i-am facut reclapa pe toiate forumurile din tara.
Gear of War e foarte greu jocul acesta
Grid 2, si asta-i fain
Watch Dogs, si acest joc este bestial dor ca i cam mare jocu
Inversion, este frumos si acest joc, l-am terminat, groaza actiune tot e in el, pacat ca si-a pierdut fata, in joc ![]()
Poti sa le descarci de pe GOOGLE
Dar cu 1 GB ram nu te poti juca nici mario, ce in drequ vr sa te joci cu ata
Iti dau un sfat, iti stangi 2 milioane,
ti pui de oparte si iti cumperi 2 GB rami si o sa-ti mearga jocurile Foarte bine, asculta la baiatu ce spune, ma stiu in PC, am 6 GB ram 5. 00GHz dar m-a costat mult sa mi-l fac asa cum e, si merge foarte bine PC meu, FUNDA!
Am bagat in el
, ma joc tot pe High-ultra, am jucat AC4, DMC 5, BF 3, BF 4, Grid 2, Thief, JC 2 si altele
Uite si SPECS daca vrei :
8 GB Ram DDR 3
CPU : Intel Celeron G1620 Dual Core- 2.7 GHz
GFX/GPU : AMD Radeon HD 7750 1 GB GDDR5 OC DX11
Windows : 7 Ultimate 64 bit ![]()
Crezi ca e ok acu
( ar fi culmea sa spui nu XD )
Ai de pl ta,, ce pc am eu nu ai tu nici sa-ti vinzi apartamentul
)), alai procesor? ala ii un **** in el
du-te si vezi-ti de **** si nu te mai da mare, ca de-mi pun pc meu pe langa a tau, te intrec total. + ca eu am 16 GB ram DDR 3 nu ca tine 8, si am Intel core i7 nu un **** si placa video mi de 2 GB 586-bit, deci esti praf
Pai daca ala ruleaza tot dc sa dau banii ca un disperat ( cum pari tu -_- )?
Ma pis pe ei bani, am panai lume, deci nu-i stres
VA ROG nu mai scrieti ca am un PC care poate sa ruleze multe jocuri,( pana acum mi-au mers toate ) deci nu mai e nevoie
va rog nu mai scrieti
Merge pe 1 GB RAM? daca merge iti dau funda dar m-am uitat la cerinte si nu merge pe 1 dar iti dau funda dacapui altceva! alte jocuri si ca sa stii sunt fan Shooter si amator RPG dar imi palc ambele mai ales Action
Mass Efect 2, The Chronicles of Riddick, Call of Duty black ops, Operation Flash point, Gta 4, Battle field 2, The lord of the rings:Return of the king etc...
Adrian astea nu merg pe PC ul meu. lool. am avut GTA 4 si mergea ca dracu, black opsu se tot bloca si banuiesc ca stii cum e mai departe. pune ceva gen Call of duty modern warfare sau Darksiders ( mai slab ca darksiders darksiders 1 se tot blocheaza )
Iti dai seama ca nici astea nu merg? uitate la cerintele jocului si dupa aia la ale mele! ca numa prea performate pentru pc u meu ai pus
Incearca Operation Flashpoint: Red River gen call of duty modern warfare vezi daca iti place daca nu sa imi spui sati mai dau idei
Bully,super meat boy, swat 4, counter-strike source, team fortress 2, ghotem city impostor, garrys mod, half-fife,...
AnreY întreabă: