Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 15 Aprilie 2021 sunt:
Pana la urma de ce l au demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sanatatii?
Buna seara. Am o intrebare care ma tine in dubii de ceva timp. Anul trecut am venit din Germania. După o perioadă mi- a venit o amendă acasa pentru rovinieta (in Ungaria). Ideea este ca am cumparat-...? (mai mult)
Bună! Sunt studentă (19 ani) în anul 2 din 4 la Facultatea de Inginerie Alimentară (am intrat la buget)... după atât timp de studiu, stres pentru că nu mă simt bine unde sunt și nu înțeleg...? (mai mult)
Are vreo importanta constitutia romaniei?
Buna tpu....se primesc mai mulți bani la bursa de merit? sau la bursa de mediu rural?
Mai sunt restricțiile în București după ora 20:00? Nu urmăresc știrile și vreau sa știu cât sa stau pe afara sa ma plimb săptămânile ce urmează.
Credeți că repulsia asta pe care o avem noi românii(și nu numai)cu privire la politică și politicieni poate fi tocmai motivul pentru care nu evoluează în bine clasa politică?Oamenii cinstiți...? (mai mult)
Pe perioada colaborarii cu angajatorul am prestat ore in plus, nefiind de acord cu acest fapt. Avand neintelegeri la locul de munca, pe data de 30.03. 2021 mi- am depus cererea de demisie, preavizul...? (mai mult)
Bună seara! Locuim într - o curte comuna. Suntem 3 familii. În fața e casa bunicii, iar în spatele ei, alte 2 case tip duplex. Când ne- am racordat la curent, am putut doar prin punerea ceasului...? (mai mult)
Buna, am o intrebare. Am fost prinsa la Carrefour la self checkout ca am nu am scanat un articol. Imi pare rau, nu stiu ce a fost in capul meu. Ulterior, l- am scanat si platit pe un bon separat, pe...? (mai mult)
Este legal ca profesorii sa dea note pe un referat care trebuie predat in timpul vacantei? Iar daca nu este facut elevi sa fie sanctionati?
Va rog spuneți-mi repede daca am activat factura eon electronica mai pot plati cu banii in mana? Va rog tare mult, ziceti-mi.
Sunt din Constanta si ar trebui sa iau pe cineva de la aeroport din Otopeni la ora 1 dimineata, insemnand ca e in perioada restrictiilor de circulatie din cauza pandemiei. Se poate in mod legal sa iau...? (mai mult)
Cat este alocatia unui copil acum?
Prim-ministrul este în subordinea președintelui?
Știe cineva dacă îmi pot face pașaportul cu buletinul de 14 ani dupa ce am împlinit vârsta de 18 ani? Menționez că cei de la buletine nu mai au plastic pentru a face buletine și mi l- au lăsat...? (mai mult)
Ce credeti ca urmareste Putin cu manevrele din estul Ukrainei? Ce credeti ca va urma in viitorul apropiat?
Buna ziua. Am de platit o anumită suma pentru cheltuieli judiciare și am câteva întrebări la care as dori un răspuns. :) 1.Pe acea foaie scrie că trebuie să plătesc acea suma la trezoreria statului...? (mai mult)
In cazul nulitatii absolute invocate dupa hotararea tribunalului, mai pot sa am cale de atac?
Ce parere aveti despre partidul AUR? De ce i-au votat 9% din oameni la alegeri...Uitati-va si voi cum isi bat joc de noi mai rau decat si-a batut Dragnea acum ceva ani
Ce parere aveti de firmele de genul firmabulgaria.ro care, contra cost, iti infiinteaza propria firma pe Bulgaria? Este periculos? Care sunt riscurile?P.S. - Firma pare serioasa, are inclusiv ...? (mai mult)
Proces verbal si dosar penal pentru furt, suspect in furt calificat. Am fost la sectie aseara ce o sa se intample de acum ca nu mi-a mai zis nimic?
Am nevoie de ajutor, urgent. Long story short, eu nu eram acasa, aparent tatal meu a iesit cu cainele la plimbare, nu este un caine agresiv, dar probabil acel copil l- a agitat sau ceva. Evident cainele...? (mai mult)
Pot obține cazier fiscal de la ANAF dacă sunt din Republica Moldova?Țin să precizez că nu am cetățenie românească, am doar permis de ședere pentru studii.
Dacă am strabism 2 + și vad perfect și nu se observa cu ochelarii iar fără se observa puțin doar când sunt obosita, pot trece de fisa medicala de la academia de politie?
Unde e mai rau si mai periculos?1. In India? 2.In cartierul Ferentari? 3.In Somalia? 4.in Texas?
Credeti ca e legal sa faci grafitti pe strada sau poți face doar în spațiul tău?
In cat timp pot sa- mi eliberez diploma de licenta? Am terminat facultatea in 2019, mi s- a dat o adeverinta care atesta ca mi- am luat licenta. Acea adeverinta a expirat dupa 12 luni. Anul trecut prin...? (mai mult)
Buna ziua, vin cu o intrebare... Cum pot sa-mi refac buletinul daca certificatul de nastere l-am pierdut?
Eu l-am dat pe tata in judecata pentru ca nu a mai platit pensia alimentara pentru aprox 3 ani, cat timp dureaza sa primesc din bani dupa ce terminam judecata?
Stie cineva daca se vara asta se poate calatori Romania- Anglia? De asemenea, este nevoie de viza sau merge doar cu pasaportul? Nu ma intereseaza sa stau mult, in jur de 10 zile- 2 saptamani, din motive...? (mai mult)
Ce înseamnă termenul "fisură în lege" în contextul avocații exploatează fisurile din lege?
Codul de Procedură Penală poate fi considerat lege penală?
Codurile comentate, de exemplu codul penal comentat, sunt considerate doctrină?
Ce avantaje ar avea creșterea termenelor de prescripție?
Salutari TPU, am si eu o intrebare pentru cei care si-au facut ISCIR pentru motostivuitor, la voi a durat mult scoala?
Bună TPU! Cum aș putea concepe un proiect de politică publică? Ce pași esențiali aș putea urma? Este un proiect pentru facultate, m- am uitat și pe internet, însă aș dori să mai văd și...? (mai mult)
Cat este bursa de stat pentru elevii peste 18 ani pe luna?
Salutare TPU, Vreau sa plec în afara tarii, dar am buletinul expirat și nu am domiciliu, mi- a spus un prieten ca pot sa- mi fac un CI provizoriu și cu acesta sa- mi fac un pașaport temporar. Poate...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt intr- o situatie cat de cat dificila! Am picat orasul de doua ori la rand(sala am luat- o din prima fara probleme) si urmeaza ca saptamana viitoare trebuie sa ma programez la oras pentru...? (mai mult)
Bună! Azi m- a oprit politia pe strada ca nu purtam masca. Mi- a cerut datele și mi- a spus ca data viitoare sa fiu mai atenta sau ceva de genu, nu am reținut. Sunt minoră, s- ar putea să primesc...? (mai mult)
Salut TPU. Pot fi declarat "apt" la examinarea medicala de la o scoala de politie daca sa zicem ca am o anemie? (talasemie minora).
Mda. Sora mea tocmai și-a luat o teapa pe olx de 30 de lei. A dat un avans în cont dupa care a fost blocată. Credeți ca poliția ar putea sa o ajute?
Vecinul meu își parchează tirul când vine acasă de la lucru pe marginea drumului și ocupa toată partea de întrare pe podul casei mele, astfel oricine vine la mine trebuie sa parcheze în strada....? (mai mult)
Bună ziua! Eu și soțul meu locuim cu mama mea. Noi am renovat și terminat casa, am investit, pentru ca dorim sa rămânem toți 3 împreună. Mama mea ar vrea sa ne treacă și pe noi proprietari,...? (mai mult)
Salut TPU, revin cu cateva intrebari legate de circulatia cu trotineta electrica pe strazi dar si pe trotuare, eu am varsta de 16 ani si am inteles ca nu am nevoie de casca de la 16 ani in sus ca sa ...? (mai mult)
Mi- a fost suspendat permisul pe o perioadă de o luna, a trecut acea lună dar nu am luat încă permisul, ce se întâmplă dacă conduc acum fără permisul luat? Precizez încă odată că acea lună...? (mai mult)
A avut vreodată cineva permisul ANULAT (nu suspendat) din cauză că a condus sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe? Aș vrea să știu după cât timp ați putut să faceți școala...? (mai mult)
Pentru examenul de vedere pentru permisul auto, pot sa trec daca cu un ochi vad perfect normal, iar cu altul nu pot distinge literele de jumatate de centimetru la o distanta de un brat?Am auzit ca...? (mai mult)
Recent faceam exchange uri intre platforme. De exemplu : Cineva imi dadea banii in paypal iar eu ii dadeam skrill sau paysafe. Trecem peste asta. Mi- a platit cineva 50€ paypal sa ii dau banii in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
caste întreabă:
IoanaMaria321 întreabă:
roach999 întreabă:
MereuRespinsa93 întreabă:
Bună!Din câte știu eu de la creatorii de conținut, pe Instagram nu poți să faci bani decât prin parteneriate și sponsorizări. Pe scurt, Instagramul nu o să te plătească niciodată pentru...... (mai mult)
Din cate stiu, anumite creme care oricum nu au mare efect. Doar il mai calmeaza pe moment, dar o sa apara iar si iar. Poate fi lasat sa treaca si de la sine, dar pana atunci apuca sa produca leziuni...... (mai mult)
Depinde de cat timp e si cat de severe sunt simptomele. Daca e cronica, recidivanta si/sau simptomele sunt severe, mergi la spital/clinica. Cauta un proctolog care lucreaza cu CAS si ia- ti trimitere...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?