Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 24 Iunie 2025 sunt:
Ce parere aveți despre noua coaliție PSD-PNL-USR-UDMR?
Salut! Am inceput școala de șoferi pentru CE (camion) și în același timp mi- am căutat de muncă în tot orașul meu și am fost sunata și acceptată în două locuri de munca KFC și Lidl. Prietenul...? (mai mult)
Ce s- ar întâmpla dacă, de mâine, tot mai mulți oameni ar decide să protesteze pașnic pentru a schimba sistemul și conducătorii? Dar nu prin violență, nu prin manifestații în stradă, ...? (mai mult)
Cum s- a ajuns ca frustrarea patronilor să fie atât de mare, încât în loc să ajungă la un acord cu românul și să- i dea un 4500 de lei, preferă să angajeze un nepalez (tot un fel de indian),...? (mai mult)
Ataca sua iran cu nuclenare si se duce catte nucleare tot? Sau n o sa fie?
Credeți că patronii, firmele și multinaționalele au început să devină frustrați? (Tot apar știri pe net despre cum „nu mai vrea nimeni să muncească"). Adevărul e că aceasta este marea ...? (mai mult)
Credeți că ar fi bine să nu fim nevoiți niciodată să ajungem la mila altora? Mă refer la situații în care depindem de un patron, de stat sau de oricine altcineva. Pentru că, din ce observ eu,...? (mai mult)
Considerați că trebuie să vă purtați mai urât cu patronii ca să nu vă ia de proști? Adică fiecare trebuie să- și cunoască limitele, iar patronul să înțeleagă că epoca faraonilor și ...? (mai mult)
Salut TPU, mă aflu în Anglia având ștampilă pe pașaport și lucrez în marea britanie pe contract lucrez cu acel drept de muncă (short cod) care în reînnoiesc din 6 în 6 luni și vreau să merg...? (mai mult)
Am poprire de 816 lei pe contul bancar de la o amenda veche de circulatie. Eu tresa merg sa platesc amenda respectiva la taxe si impozite locale sau bag 816 lei pe cardul bancar unde e poprirea si ii iau...? (mai mult)
Https://youtu.be/ITd_OMSc8_k?feature=shared. Acești oameni chiar nu știu ce înseamna a pierde? Uitati- va de la minutul 5:00 cum rup pozele și le calcă în picioare! Îmi e mila de copiii și nepoții...? (mai mult)
Nu vi se pare că, pe măsură ce apar tot mai mulți miliardari, cresc și inegalitățile, iar săracii devin tot mai mulți, mai ales că acești bogați nu și- au adus averile de pe altă...? (mai mult)
De ce considerăm automat că populismul, extremismul sau curentele radicale sunt ceva negativ? Nu pot fi acestea percepute ca soluții bune de către o persoană aflată într- o situație dificilă,...? (mai mult)
Considerați că este normal ca o mână de oameni să dețină 80- 85% din resursele Pământului? Adică, dacă o persoană ar putea avea, să zicem, nu știu câte trilioane de dolari, în teorie...? (mai mult)
De ce unii români repetă aceeași minciună de ani de zile, că românii o duc bine doar pentru că supermarketurile mari sunt pline în fiecare zi? Ce interese au, de fapt? „Magazinele pline"...? (mai mult)
Bună ziua! Am o situație cu privire la o notă pusă de un profesor copilului meu. Disciplina x are 1 oră pe săptămână, in orar miercurea. Profesorul in ultima oră din anul școlar pentru a...? (mai mult)
Salut, sunt student în ultimul an la facultate și am pensie de urmas. O să beneficiez de aceasta și pe parcursul verii, respectiv până în septembrie când trebuia depusă adeverința în anii...? (mai mult)
Buna ziua știe cineva daca la expert medical Suceava la ora 10 este aglomerat?
Mereu mi- am pus aceste întrebări, iar acum vi le adresez și vouă: ???? De ce trăim cu frică și limitări? ???? De ce plătim impozit pe ceea ce este deja al nostru? ???? De ce suntem reduși...? (mai mult)
Fanii Trump, ce părere aveți acum de Donald Trump?
Bună, Premierul desemnat, d-nul Bolojan, dorește ca politicienii să sufere alături de români. Se va ține de cuvânt sau va fi doar marketing politic?
Daca am poprire pe un cont bancar de la banca raifeissen, oare am si pe revolut poprirea?
Ce se mai aude de Nicolae Ciuca?
Era ceva lege sa nu iti pui accesori legate de oglinda retrovizoare in masina? am voie sa pun ceva care atarna?
Salut, m- am angajat undeva iar angajatorul m- a pus sa semnez o declaratie pe proprie raspundere si am semnat printre alte lucruri ( ca nu sunt in cazierul judiciar sau urmarit penal) desi eu sunt ...? (mai mult)
Presedintele nostru cuminte si ascultator a fost la Odesa sa discute despre sprijinul fata de Ucraina in razboi. Cum ramane cu sprijinul fata de romani? Sau romanii nu sunt asa de importanti? Nu s-...? (mai mult)
Bună, Credeți că Nicușor Dan își va încălca promisiunea referitoare la TVA? A promis că TVA nu va crește la 21% dar probabil se va întâmpla acest lucru.
Daca fac 18 ani in august, dar nu am cum sa- mi schimb buletinul pana atunci, si merg in septembrie sa mi l fac, mai am nevoie de un parinte? va rog sa raspunda cineva care chiar stie in spatiu voi...? (mai mult)
Ce inseamna de fapt extremism și un partid extremist?
Daca fac 18 ani in august, dar nu am cum sa-mi schimb buletinul pana atunci si merg in septembrie sa mi-l fac, mai am nevoie de un parinte? Va rog sa raspunda cineva care chiar stie
Voi credeți ca va merge rotativa iar după Bolojan va urma Grindeanu, care pana la urma guvernul lui nu a dat în 2017 OUG 13?
Cine are dreptate Israel sau Iran? Sau niciunul nici altul? Să te bombardezi ca nebunii...
Tocmai ce am primit o amenda de la politia locala sector 6 cum ca eu am varsat o substanta alba pe carosabil iar in ziua respectiva unde este menționata masina mea si ora am fost la polishat farurile ...? (mai mult)
Salutare dragi Tovarasi si Pretini! Vin si eu cu o mica problema si mai multe intrebari! Din ce intelesei prin firma, patronul nostru ar fi montat camere de supravegheat cu microfon inclus (camerele...? (mai mult)
Dacă ar fi câștigat George Simion și l- ar fi pus pe Georgescu premier intr- un guvern AUR- SOS- POT la ora actuala credeți că deja se discuta sa facă un referendum pe tema ieșirii din NATO și...? (mai mult)
De ce tot canta cei din țările musulmane,, moarte Americii" și tot ard steagul SUA?
Hei, TPU! Vreau sa călătoresc la niște rude de gradul 1 în Spania și doresc sa știu dacă exista șanse sa ma întoarcă inapoi de la aeroport. Pe site ul poliției de frontieră scrie ca este acceptata...? (mai mult)
Va rog, raspunsuri concrete. Vorbim doar de legislatia din românia. Ce risti daca dai un singur apel telefonic si folosesti injurii si amenintari?
Daca tu esti sofer pe tren si in timp ce conduci trenul dai cu trenul peste un dobitoc din asta care traverseaza neregulamentar sina de tren care nici nu se uita in dreapta sau in stanga si il omori il...? (mai mult)
Bună. Soțul meu este șofer de camion. Vreau să-l însoțesc 3 săptămâni. El face Germania/Italia. Șeful lui este de acord. Legal am voie să-l însoțesc? Mulțumesc
Bună ziua, am si eu copilul in protecție. Dacă eu il reintegrez in familie mai beneficiază de contul junior si celelalte beneficii pe care le are dacă ar iesi la 18 ani? Va rog din suflet care știți...? (mai mult)
De ce sunt creștinii ortodocși din România și creștinii în general susținători ai extremei drepte?
De ce le este la unii oameni frică să- și piardă averea? Cum am observat, de altfel, în timpul alegerilor prezidențiale de anul trecut, parcă le- a luat frica mințile! Păi, dacă averea e ...? (mai mult)
Sunteți de acord că, indiferent cât ai munci și ce ai face la privat, la patron, niciodată nu va fi de ajuns? Tot timpul vor găsi ceva de comentat, ceva ce nu le convine, doar ca să nu te plătească...? (mai mult)
Ce parere aveți despre dreapta creștina?
Credeți că un om poate fi cu adevărat catalogat drept nebun, într- un sistem capitalist atât de anormal și haotic, încât produce dezechilibru și apoi condamnă rezultatul? Cine mai stabilește...? (mai mult)
Dacă am fost implicat într- un accident cu pagube materiale, amândoi efectuând manevra de depășire neregulamentară pentru care s- a și acordat "Culpă Comună" sunt obligat să susțin testul ...? (mai mult)
Ce credeți despre Mihai Gadea?
Bună ziua, am o prietena și fostul ei o amenință sau o șantajează să trăiască cu el și fata chiar nu vrea să mai stea cu el. Ce se poate face domnule că fata nu vrea să meargă la poliție...? (mai mult)
Bună ziua. Se poate face buletin pe o garsoniera mica? Dacă are utilitati si tot ce trebuie. E la bloc. Care e suprafață minima ca sa poata fi considerata locuință permanenta? Si sa poți sa ai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ExplorândRealitateaCoruptă întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!