Cel mai probabil nu. Multi georgisti fanatici îl consideră trădător pe Simion.
Inca nu se stie daca Simion o sa fie acceptat sa candideze, cazul lui este la CCR.
Si daca va fi acceptat nu se stie daca toti votantii lui CG il vor vota pe el, cred ca nu toti, mai ales ca CG nu le-a cerut asta si nu se stie daca le va cere.
Dacă Georgescu va ieși la TV alături de Simion și va anunța public că îl susține - majoritatea voturilor se vor duce la el.
Dar la ce dosare penale are cred că va sta cuminte și va spune alegătorilor săi să voteze cum le dictează conștiința.
Eu încă nu înțeleg cum de au respins-o pe Șoșoacă și îl lasă pe Simion, care e interzis în Ucraina și Moldova din cauza legăturilor cu agenți ruși.Cu siguranță un asemenea element are astfel de legături și în România și se vede cu ochiul liber afinitatea pentru ruși. Dacă îl lasă pe Simion, atunci singura explicație este că are înțelegeri cu PSD-ul cum s-a tot speculat și există totuși și dovezi ca vizitele la Ponta.Din motivele astea, cred că unii georgiști își vor da seama că Simion este un om al sistemului și nu îl vor vota.
Într-o democrație adevărată, CCR l-ar interzice pe Simion. Dacă nu fac asta, e clară politizarea instituțiilor și deși uneori iau decizii bune precum interzicerea lui CG, pe alții îi trec cu vederea pentru că partide.Nici Ponta nu trebuia lăsat, iar ăsta e clar omul psd-ului, unul dintre cei mai mincinoși politicieni.
Nu se stie cate va lua, voturile nu se transmit asa, spune Georgescu ca il sustine si automat toate voturile vor merge catre el. O parte din ele da, dar nu toate, o parte din votantii lui Georgescu nu vor merge la vot, altii isi vor anula votul sau vor vota pe altcineva.
1. Sa vedem daca Simion va fi admis.
2. Sunt deja 8 candidati admisi si inca 8 in analiza. Voturile se vor imparti intre toti cei care candideaza.
sabin89 întreabă:
Adrian1943 întreabă:
fundata32332 întreabă: