| elenaconstantin17 a întrebat:

Bună, am și eu o întrebare, sunt mamă singură și o să trebuiască să îl dau la creșă ca nu am cu cine să îl las și aș vrea la una de stat doar ca buletinul meu este de Giurgiu și eu locuiesc la București. Este vreo problemă sau nu mi-l acceptă?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca stai in chirie atunci poti obtine viza de resedinta (flotant) in Bucuresti si il va primi la cresa.
Sigur ca pentru viza ai nevoie de un contract de inchiriere valabil.

3 răspunsuri:
| Dragosstpu a răspuns:

Cel mai bine intrebati la cresa respectiva. Poate aveti alta dovezi in afara de buletin ca locuiti in Bucuresti, cum ar fi facturi. Poate sunt locuri mai multe decat cererea si atunci ar accepta orice copil.

| comanantonio17 a răspuns:

Bună, știu că lucrurile sunt complicate acum, dar comunicarea este cu adevărat cheia. Poate ar fi bine să vă așezați și să vă spuneți deschis ce vă deranjează unul la altul, fără reproșuri. Tu să-i spui ce te supără la el și el să-ți spună ce îl deranjează la tine. Uneori, doar printr-o discuție sinceră se poate înțelege mai bine situația și poate găsiți o cale de împăcare, niciodată nu este prea târziu, copilul are nevoie de ambii părinți să fie împreună.

| MaxPopescuDaniel a răspuns:

Bună.ai un contact? Facebook/Instagram? (legat de problema ta, sunt in domeniu oarecum ).