Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 18 Ianuarie 2026 sunt:
Salut! Acum o săptămână și ceva, pe trotinetă, am fost oprit de politie că vezi domne' am făcut stânga pe linia continuă(mai erau 2 metri până se întrerupea) și că n- am acordat prioritate...? (mai mult)
Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?
Stiti ce nu inteleg eu? De ce Romania nu a putut sa fie o tara ca oricare alta care sa fi avut de toate, cu locuri de munca, cu salarii mari, cu companii mari, cu resurse, cu industrie, cu oameni...? (mai mult)
Datoria externă a României a depășit 225 de miliarde de euro. Când vom scăpa de această datorie?
De ce au ieșit aseară atâția în București somați de AUR, dar pentru justiție și împotriva șefei CSM au fost doar 100 de tineri?
Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
Ieri am avut proces la o curte de apel în calitate de apelant. Judecătorii, un bărbat şi o femeie, râdeau şi şopteau ceva. Ce şopteau?
In toate tarile UE a crescut cu 70-80% la proprietăți impozitul? Sau doar la noi?
Mai deci i- a plătit foarte mult de data asta partidul AUR și ACT împreună cu Claudiu Târziu sa iasa sa protesteze! Eu chiar acum ma uit la imaginile de la protestul pentru legea împotriva xenofobiei,...? (mai mult)
Mi se pare ca mulți oameni care spun ca vor, , suveranism" nu înțeleg o chestie : Nu exista asa ceva, suntem în secolul XXI, lumea este unita, chiar și țări precum Coreea de Nord, Iran, ...? (mai mult)
Bună TPU, , Imi puteți explica Ce s- a întâmplat.în 13.01. 2009 în legătură cu serialul povești din folclorul maghiar Episodul intitulat "fiica desteapta a judecatorului"?, îmi puteți da niște...? (mai mult)
Salut! Acum 1 an, 1 an și jumătate aproimativ, mi- am facut un cont premium pe sensino.ro, fără să citesc termenii și condițiile. Ulterior, am închis contul, dar abonamentul premium a rămas...? (mai mult)
Cum se face ca suveranistii sunt oameni atragatori chiar si fizic, de exemplu atat George Simion cat si Calin Georgescu sunt barbati bine, carismatici, cu sarm, insa de partea cealalata Nicusor Dan...? (mai mult)
Testele standardizate de la minister se trec în catalog? Eu știu ca se pot trece cu acordul părinților
Bună ziua! Dețin un imobil într- un oraș în care am rezidența, dar ieri am aflat de pe ghiseul că am de plătit impozit pe încă un imobil (despre care bănuiesc că ar fi casa părintească,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre:Liberte,egalite, fraternite?
Comunismul ca ideologie nu era o ideologie ideala? Ma ne referim la comunismul Italian, francez sau spaniol nu la cel sovietic, desertic sau romanesc.
Spuneti- mi și mie ce mare chestie daca România legalizează casatoriile intre persoanele de acelasi sex? Nu cred ca ar ieși oamenii la proteste dacă ar fi direct legalizate casatoriile, fără parteneriate...? (mai mult)
La alegerile viitoare ce veți vota? Veți încerca să convingeți votantii AUR, SOS, POT și ACT sa voteze USR,PNL, REPER, SENS?
Legat de politica, totusi sunt prea multe taxe si impozite. Nu-i asa?
Buna! Avem probleme cu niste vecini chiriasi (noi). Saptamanal dau petreceri cu muzica ce se aude in tot blocul. Si asta noapte au terminat dimineata la 5, 45. Se imbata, se drogheaza, nu se poate...? (mai mult)
Bună ziua. Acum câteva luni, o persoană apropiată mie a comis niște infracțiuni pe internet. Persoana în cauză a comis infracțiunile pe teritoriul românesc, infracțiunile fiind comise în...? (mai mult)
Am primit un ordin de protecție 5 zile provizorii pana la instanta, acum s-a fixat termen peste o luna, victima vrea sa retraga si sa urgenteze procedura, ce trebuie facut? Ca sa nu stau atat timp?
Mi-am facut si eu cont pe ghiseul.ro. Imi apare scris "Nici o primărie nu a transferat datele dvs în ghiseul.ro". Asta inseamna ca nu am nimic de platit? Adica oricum n-am nimic pe numele meu...
Deci... Statele Unite răpesc un președinte, care într- adevăr era nelegitim, au o scuză că vor să oprească traficul de narcotice, dar în același timp au luat petrolul din Venezuela, tot în...? (mai mult)
Cu cine ati votat si de ce?
Detine cineva documentul despre standardul SR EN 50136-1: 2012? Sau o alta versiune recenta a sa? As avea nevoie de el si nu il gasesc doar la pret foarte mare. Multumesc.
Voi de ce credeti ca este ilegal in lumea asta sa omori pe cineva?
Poti sa fii prins daca piratezi jocuri? Poti face puscarie? Te poate prinde politia? De ani de zile nu am cumparat niciodata jocuri sau programe, toate le- am piratat si programele le- am activat cu crack-...? (mai mult)
Domnilor și frați de neam, până când om mai sta cu pălăria în mână la poarta Stambulului, amăgindu- ne că pacea e mai de preț decât cinstea? Oare nu vedeți că, în timp ce noi ne pierdem...? (mai mult)
Va cadea vreodata regimul comunist in Coreea de Nord? Acolo au cele mai ciudate legi, ii greu de crezut ca exista o astfel de tara in sec. XXI. Acolo internetul nu exista, au un internet dar facut de...? (mai mult)
In contextul geopolitic actual, in care declarațiile belicoase și agresive ale unor puteri primează, iar sferele de influență ruso- americane se re- contureaza, cum vedeți evoluția situației...? (mai mult)
De ce România contribuie cu 50 de milioane de euro la apărarea Ucrainei, în timp ce unii români mor de foame?
Pana la urma ce o sa se intample? Ce se va intampla cu razboiul din Ucraina? Atata tam- tam atatea plimbari cu avionul in America pana la Casa Alba pentru niste discutii de 2 lei atatia bani dati si ...? (mai mult)
Mi- am pierdut buletinul din noiembrie, nici acum nu l- am gasit si nu stiu daca il voi mai gasi. As dori sa stiu in cazul in care cineva l- a gasit si se foloseste de el, incalcarea GDPR - ului este...? (mai mult)
Salutare, deci am o întrebare care n- o pot înțelege. Pe data de 27.11. 2024 am finisat școala auto, apoi pe 05.04. 2025 am susținut examenul teoretic, după care și practic. După 4 luni am...? (mai mult)
Din primele 10 țări cu cel mai mult petrol, numai câteva o duc bine! Ceea ce dovedește ca nu este suficient sa ai mult petrol dacă nu ai nicio relație bună cu toate statele puternice! Mai este ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre o plangere penala depusa la o sectie de politie obisnuita si o plangere penala depusa la Parchet? Se ofera o urgentare mai rapida la una din ele?
De ce a atacat Trump Venezuela?
Sunt suntem total de acord ca savantii inventatorii au castigat banii cinstit prin inventii tot respectul si ca daca nu vor nu ajuta pe nimeni este dreptul dumnealor legitim, dar cand folosesc pe cineva...? (mai mult)
Bună! Dacă fată de 15 ani, se culcă cu un tip de 20 este infracțiune? Dar dacă are 16 și el 21?
Buna seara Vecinii mei sunt galagiosi, am zis lasa ca asa e la bloc, iar acum curge apa de la ei de sus la mine in camera ( bloc nou august 2025) Ce pot sa fac?
După părerea voastră își va da Lia Savonea demisia din fruntea Consiliului Suprem al Magistraturii? Sincer din punctul meu de vedere nici nu știu de ce a fost numita în iunie 2025! De sase luni ...? (mai mult)
Credeți că vor fi în cele din urma casatoriile intre persoanele de acelasi sex și adopțiile legale în toată lumea?
De ce presa mediatizeaza atat de mult oamenii bogati? De ce majoritatea stirilor sunt stiri mondene, despre viata oamenilor bogati, cine cu cine s- a mai cuplat, de cine s- a mai despartit, ce vila...? (mai mult)
Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
Conflict spontan, 30 zile îngrijiri – risc tentativă de omor? Bună. Am nevoie de o părere juridică realistă. În seara de Crăciun a avut loc un conflict spontan la domiciliul meu. O persoană...? (mai mult)
Pot filma oameni (straini) din locuri publice, intamplator? As avea nevoie sa filmez locuri publice (strazi, cladiri, etc) si nu am cum sa evit capturarea video a unor fete, trupuri, etc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!