Evident ca e marketing.
Apropo, stii cumva daca au plecat angajatii pe care ii vizase la Senat? Eu stiu ca nu. Poate ai alte informatii.
El va incerca, a facut asta in Oradea si jud.Bihor.
Problema este daca va si reusi, nu guverneaza singur.
Asta e prima jumatate a adevarului. De partea a doua vorbeste dor presa din Bihor.
06 Aprilie 2013
"La loc comanda! Funcţionarii care au dat administraţia Bolojan în judecată şi-au recâştigat locurile de muncă"
https://m.ebihoreanul.ro/......07399.html
Insa presa de azi, presa nationala, e de partea celui puternic. Se teme si... tace.
Se pare ca nu ai citit intregul articol, astfel ai fi aflat ca din 250 concediati doar 3 au castigat procesul. Nu se spune si cati din cei 250 concediati au dat primaria in judecata.
Este și ăsta un mare mâncător de caramele - nu vor suferi politicienii - îți garantez. E doar praf aruncat în ochii proștilor.
El a pus problema din punctul de vedere al săracului, care sună cam așa: Dacă-mi moare mie o capră, să-i moară celui bogat zece capre.
Si Boc, la primaria Cluj a facut multe, dar cand a fost numit seful guvernului nu a facut mare branza. De ce? Pentruca la guvern sunt reprezentate mai multe partide. Poate sa dea el ordonante, ca in parlament multe vor fi respinse. Si o sa iasa un haos.
Populism ieftin. De ce să nu facem să nu mai sufere nimeni, dacă tot așa? Săracului nu-i ajută cu nimic dacă vede pe bogat flămânzind lângă el performativ, ci dacă îi umple cineva stomacul.