| Giovanni23 a întrebat:

Buna seara! Dupa orele de curs de legislatie din scoala de condus se da un examen teoretic din cate stiu. Asta este sala sau difera? Din cate stiu sala propriu zisa o dai dupa terminarea orelor de legislatie si celor de condus.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Acel examen nu este proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere. Aceasta o sustii abia dupa terminarea scolii de conducere.
Se sustine acel examen pentru a vedea daca poti trece la orele de conducere.

3 răspunsuri:
| Giovanni23 explică (pentru Ioandelasal):

Este un examen greu, la fel ca si sala? Sau este unul usor?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Giovanni23):

Este cam la fel.

| Al3xandra95 a răspuns:

Se mai dă încă un examen acum?! Eu nu știu nimic de asta. Pe vremea mea, și zic vremea mea, prin 2020, că pe atunci am făcut școala și de atunci până prin 2022, deci pe vremea mea happy făceai o săptămână de legislație, apoi intrai automat în orele pe practică ( dacă nu mă înșel la școala mea erau acoperit în suma aia de bani, adică ce plăteai școala la început, erau prevăzute vreo 15 ore, iar dacă le terminai pe alea 15, chiar și dacă te descurcai sau nu prea te descurcai, automat puteai să te duci să te înscrii la DRPCV pentru a da examenul teoretic, iar între timp până te programa dincolo și la proba practică, bine, asta puteai face doar dacă luai nota de trecere la proba teoretică, care era vreo 24 de răspunsuri corecte din vreo 25 sau 26, dacă tu nu te simțeai stăpân pe situație sau știai că ești mai praf la condus, luai ore la greu, dar pe barba și banii tăi, pentru că după alea 15 ore plătite la început și finalizate, fiecare celelalte ore le plăteai. Gen ora și plata. Eu spre exemplu, după ce că oricum am făcut școala de 2 ori, că prima dată îmi expirase, deci pe lângă alea 30 de ore plătite oricum automat prin înscrierea la școală, cred că am mai luat în decursul acelor 2 ani, încă de 2 ori pe atât, adică în loc de 30, cred că am făcut vreo 60 de ore ca să pot lua permisul și să asimilez tot ce era nevoie să asimilez.

Dar de încă un examen, înainte de sală, nu știu să fi auzit așa ceva.